ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό


Η νέα συνεργασία με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου ως ambassador του ΘΕΟΝΗ &
ένα μοναδικό live cooking session με αφορμή τα 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της εστίασης με ambassador τον Λευτέρη Λαζάρου. Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στο χωριό Βατσουνιά της Καρδίτσας, ο διακεκριμένος Έλληνας σεφ πραγματοποίησε ένα μοναδικό live cooking session προκειμένου να σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ΘΕΟΝΗ αλλά και να γιορτάσει μαζί με τους εκπροσώπους της εταιρίας και τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους τη συμπλήρωση 20 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας για το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό. «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι από σήμερα είμαι ο ambassador του νερού ΘΕΟΝΗ», με αυτή τη φράση και ένα θερμό χειροκρότημα να την ακολουθεί, ο Λευτέρης Λαζάρου ανακοίνωσε την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που στόχο έχει να αναδείξει τη μοναδική ποιότητα του νερού σε εξειδικευμένο αλλά και ευρύ κοινό. Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε στην πλατεία του χωριού Carpaccio λαβράκι με ζελέ σόγιας,* φτιαγμένο με νερό ΘΕΟΝΗ τονίζοντας παράλληλα σε όλους τη σπουδαιότητα χρήσης ενός ποιοτικού φυσικού μεταλλικού νερού και στη μαγειρική.

«Είναι γνωστή η αγάπη μου για τα ελληνικά προϊόντα, είναι γνωστό το πόσο έχω υποστηρίξει την Ελλάδα. Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της εταιρίας που αξιοποίησαν και ανέδειξαν την περιοχή των Αγράφων, η οποία μας δίνει αυτό το κορυφαίο προϊόν και υπόσχομαι πολλές δημιουργικές ενέργειες στο μέλλον για την ανάδειξη του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω ένα προϊόν με τόσες βραβεύσεις, ένα προϊόν που πραγματικά αξίζει την κατάθεση της καρδιάς μου. Και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι έχει γίνει ένα «λάθος»… Δεν είναι 20 τα βραβεία του ΘΕΟΝΗ, είναι 21… Γιατί το λέει ο σεφ της καρδιάς σας!».
*Ανακαλύψτε τη συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου στο blog του ΘΕΟΝΗ Πηγή Ζωής στο σχετικό άρθρο: http://bit.ly/31Y3qrZ

Οικονομικά Στοιχεία

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ολοκληρώνει το 2020 την 4η γραμμή παραγωγής για γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό, επένδυση ύψους 4 εκ. ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος των επενδύσεων έως σήμερα αγγίζει σχεδόν τα 20 εκατ. Ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο συμπληρώνει το portfolio των προϊόντων του με στόχο τη δυναμική είσοδο στην αγορά της εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ, Δημήτρης Τσέλιος, σε δημοσιογραφική αποστολή που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο χωριό Βατσουνιά της Καρδίτσας.

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Στη μοναδική του σύνθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το έχουν αναδείξει στο πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο αναφέρθηκε εκτενώς ο Ευάγγελος Τρωγάδης, MSc Chemical Engineer, Quality Expert και επιστημονικός σύμβουλος της εταιρείας. Η πηγή προέλευσης του νερού τοποθετείται στην απόλυτα παρθένα φύση, στα 1100 μέτρα, στα βουνά των Αγράφων, και εμφιαλώνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μετά απο ενδελεχείς ελέγχους στα διάφορα στάδια της εμφιάλωσης και στο τελικό προϊόν. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας προϊόντος.
Περνώντας αναλυτικά στα φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά του νερού, το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8. Το pH μπορεί να λάβει τιμές από 0 έως 14 και είναι ο δείκτης οξύτητας του νερού. Η τιμή 8 καθιστά το ΘΕΟΝΗ ένα αλκαλικό νερό γεγονός που έχει γενικά πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Η σχετικά χαμηλή του σκληρότητα (109mg/L) και η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο (1,2 mg/L), η οποία είναι από τις χαμηλότερες καταγεγραμμένες στην αγορά, συνεισφέρουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Η παρουσία Ασβεστίου (47.7mg/L) είναι σε ικανές συγκεντρώσεις ώστε να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του σκελετού και των δοντιών, αλλά επίσης το Ασβέστιο μπορεί να βελτιώσει και την καρδιακή λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά (1,5 mg/L) και Νιτρώδη (<0,05 mg/L) είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους ευαίσθητους οργανισμούς και ειδικά τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο blog του ΘΕΟΝΗ Πηγή Ζωής στο σχετικό άρθρο: http://www.theoni-water.gr/source-of-life/health/benefits/

20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας
Το 2016, στον διαγωνισμό Berkeley Springs, το ΘΕΟΝΗ κερδίζει το βραβείο “Best Bottled Water 2016” ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο και το βραβείο “Package Design Award” για τη συσκευασία του.

Μέχρι σήμερα, το ΘΕΟΝΗ έχει κατακτήσει 7 Βραβεία από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης ITI (International Taste Institute). Συγκεκριμένα κερδίζει το “Three Golden Star Award” επί έξι συναπτά έτη 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 στον ευρέως αναγνωρισμένο διαγωνισμό του Οργανισμού που βραβεύει τρόφιμα και ποτά υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Λόγω της μοναδικής και ιδιαίτερης γεύσης του, το 2016 έλαβε ταυτόχρονα με το χρυσό βραβείο και το “Special Crystal Taste Award”.
Επιπλέον, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας από τον Οργανισμό Monde Selection κάθε χρόνο από το 2015 έως σήμερα. To 2017 του απονέμεται επίσης η ανώτερη διάκριση “International High-Quality Trophy” για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, απαριθμώντας συνολικά 6 βραβεία ποιότητας απο τον εν λόγω οργανισμό.

Για τέσσερα συνεχόμενα έτη 2016, 2017, 2018, 2019, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το χρυσό βραβείο “DLG Gold Award”. Ο Διαγωνισμός Ποιότητας DLG διεξάγεται ετησίως στην Φρανκφούρτη και βραβεύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μετά από αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές σε προηγμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Τέλος, το ΘΕΟΝΗ κατέκτησε το 2019 το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό AVPA “Gourmet Waters” στην κατηγορία “Balanced Still Waters”.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.
Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Έφη Κονταξή ΙΙ kondaxi.e@theoniwater.gr
PR Agency CONCEPT Communication Strategies I 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr II Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr II Ερμίσα Γκοτζάι egoxhaj@conceptcom.gr

Προηγούμενα Νέα Ασπιρίνη σε Αναβράζουσα μορφή 500mg
Επόμενα Burgers & Cocktails Thursday Nights @ Juju Bar & Restaurant