27o Alba Career Forum: Κορυφαίες ευκαιρίες καριέρας, υψηλού επιπέδου υποψήφιοι


Για 27η χρονιά το Alba Graduate Business School, The American College of Greece πραγματοποίησε το Alba Career Forum, μία εκδήλωση που δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία στους τελειοφοίτους του να συναντήσουν εκπροσώπους της αγοράς και να δώσουν δυναμική ώθηση στην καριέρα τους!

Ανεπανάληπτες ευκαιρίες καριέρας και μια αξέχαστη εμπειρία επιφύλαξε το φετινό Alba Career Forum –η ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνει το Alba Graduate Business School– στους τελειοφοίτους του αλλά και στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 17-22 Σεπτεμβρίου.

Στη φετινή διοργάνωση, 80 τελειόφοιτοι του Alba είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον επαγγελματικό τους κλάδο αλλά και να διεκδικήσουν κορυφαίες θέσεις εργασίας. Οι τελειόφοιτοι συνομίλησαν με 162 εκπροσώπους από 103 επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συνολικά, δόθηκαν τουλάχιστον 1.500 συνεντεύξεις από φοιτητές που, μέσα από τις σπουδές τους στο Alba, οραματίζονται και σχεδιάζουν μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.

H εκδήλωση κρίθηκε ως υψηλού επιπέδου και άφησε ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες, τόσο υποψήφιους, όσο και εργοδότες. Από τη μεριά τους, εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν και οι τελειόφοιτοι του Alba, που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες σε προσόντα και δεξιότητες όπως: πάθος, ευελιξία, ακεραιότητα, επικοινωνιακή δεινότητα, τα οποία αποτελούν βασικά ζητούμενα από τους σύγχρονους εργοδότες.

Το Αlba Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων Career and Alumni Office, του Γραφείου Σταδιοδρομίας και Αποφοίτων του Alba, το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή ένταξή του στην αγορά εργασίας.

«Από μεριάς μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το Career and Alumni Office θα συνεχίσει να παραμένει κοντά στην επιχειρηματική κοινότητα και να προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά αποφοίτους που χαρακτηρίζονται από εντατική εκπαίδευση, προηγμένες δεξιότητες και επαγγελματική ηθική» δήλωσε η Μαρία Μοραγιάννη, διευθύντρια του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

Το φετινό Alba Career Forum πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των:

Golden Sponsor: Continental
Sponsors: Φbakery Freshways, Lidl, Mytilineos
Supporters: Deloitte, Mars Hellas, WE MAG
Printing partner: Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε.

Communications partners: Kariera.gr HR Professional, Ναυτικά Χρονικά, Global Sustain epixeiro.gr, isalos.net

Πληροφορίες για δημοσιογράφους:
Ιουλία Κυριακουλάκου: τηλ. 210 666 0419
email: ioulia.kyriakoulakou@ogilvy.com

Σχετικά με το Alba Graduate Business School
Tο Alba Graduate Business School, The American College of Greece αποτελεί το Business School του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Από την ίδρυσή του το 1992, και στη διάρκεια της λειτουργίας του, διατηρεί την παράδοσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία και την επαφή του με τις επιχειρήσεις. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθεί ενεργά την επιστημονική έρευνα, τη δημιουργία και τη διάχυση νέας γνώσης. Το Alba προσφέρει 14 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και φέρει την επίσημη αναγνώριση του New England Commission of Higher Education (NECHE). Όλα τα ΜΒΑ προγράμματα είναι πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 144 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Προηγούμενα Η FIX Άνευ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Επόμενα "Άντεξες;" Ο Σάκης Ρουβάς και ο Άκης Πετρετζίκης σκαρφαλώνουν στην κορυφή σε ένα ανατρεπτικό challenge!