3 tips για το απόλυτο branding στη συσκευασία των τροφίμων σας


Το brand της επιχείρησής σας δεν είναι μόνο το logo ή τα χρώματα που χρησιμοποιείται, είναι πολλά παραπάνω, όπως τα όσα η επιχείρησή σας αντιπροσωπεύει, οι αξίες της, οι στόχοι της και όλα εκείνα τα στοιχεία που χτίζουν ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό σας.

Η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση που εμπνέει το brand σας στο κοινό σας είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και σας φέρνει στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών σας.

Τί είναι αυτό που εξασφαλίζει την επιτυχία ενός brand και πως σχετίζεται με την συσκευασία των προϊόντων σας; Μα φυσικά το ότι σε κάθε χρώμα,σχέδιο, σχήμα που θα χρησιμοποιήσετε, είτε αυτό είναι στην εταιρική σας ιστοσελίδα, στα έντυπά σας, στην συσκευασία σας, θα πρέπει να αντανακλάται πλήρως και ξεκάθαρα ο χαρακτήρας της επιχείρησής σας, και να υπάρχει μια σταθερότητα στην εικόνα και την ταυτότητα του brand σας παντού.

Και τι εννοούμε με αυτό;

Ας τα δούμε αναλυτικά μέσα από 3 πολύ χρήσιμα tips για το απόλυτο branding  στη συσκευασία σας.

Σχεδιάστε ένα εξαιρετικό logo:

Μιά εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αυτή τη φράση εφάρμοσαν τα κορυφαία brand του κόσμου, συνδέοντας μια ολόκληρη εταιρεία με ένα logo. Γιατί οι καταναλωτές ένα κείμενο ή μια φράση μπορεί να τα προσπεράσουν ή να τα ξεχάσουν, ένα επιτυχημένο logo ποτέ. Σχεδιάστε ένα logo έξυπνο, πρωτότυπο, που θα μιλά για την εταιρία και τα προϊόντα σας, εκτυπώστε το στις συσκευασίες σας και κερδίστε όλο και περισσότερους πελάτες και brand awareness!

Επιλέξτε τα σωστά χρώματα:

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα στην ιστοσελίδα, στα έντυπά σας, στις συσκευασίες σας, ερευνήστε ποιο είναι το καταλληλότερο χρώμα που ταιριάζει στο αντικείμενο σας, τι προτιμούν οι καταναλωτές, τί χαρακτήρα θέλετε να έχει η επιχείρησή σας, μοντέρνο ή κλασικό; Μην ξεχνάτε πως το χρώμα έχει άμεσο αντίκτυπο στο συναίσθημα και το συναίσθημα καθορίζει την συμπεριφορά του καταναλωτή απέναντι σε ένα brand.

Social media και user generated content.

Χωρίς αμφιβολία τα social media είναι το πιο σύγχρονο, άμεσο, ισχυρό και αποδοτικό εργαλείο που έχει στα χέρια της μια επιχείρηση για να προβάλλει τα προϊόντα της. Τι καλύτερο λοιπόν απ το να δημιουργήσει και να δημοσιεύσει πολύ υψηλής ποιότητας photo με τις συσκευασίες και τα προϊόντα της εταιρίας καλώντας παράλληλα τους χρήστες και το κοινό της να ανεβάσουν στα εταιρικά profil στα social media, selfie χρησιμοποιώντας τις συσκευασίες και τα προϊόντα; Όπως έχουμε πει ξανά οι άνθρωποι εμπιστεύονται πάντα ανθρώπους, και το να βλέπουν άλλους ευχαριστημένους πελάτες σας να χρησιμοποιούν τις συσκευασίες και τα προϊόντα σας θα εκτοξεύσει ταυτόχρονα και τις πωλήσεις και το brand awareness σας.

Αυτοί ήταν λοιπόν 3 βασικοί αλλα πολύτιμοι κανόνες οι οποιοι θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σημαντικά το brand awareness σας και να χτίσετε πολύ ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σας. Και στην Estia Pack είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας βήμα να πετύχετε τους στόχους της επιχείρησής σας.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Χαρτοσακούλες και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35

Email: info@estiapack.gr

Προηγούμενα Cardlink, Transaction Systems & Novidea Φέρνουν Cashless Συναλλαγές μέσω Τερματικών Android
Επόμενα 1600 ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΜΕΕΤ UP DAYS ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ