Αλλεργίες τι είναι και πως μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε


αλλεργίες τι είναι

Οι αλλεργίες είναι ένα σύνολο παθήσεων που οφείλονται σε πολλούς παράγοντες.

Τα συμπτώματα ποικίλουν και μπορεί να προσβάλλουν τη μύτη (ρινίτιδα), πνεύμονες ( αλλεργικό άσθμα), δέρμα (δερματίτιδα) κλπ και εκδηλώνονται όταν το σώμα έρθει σε επαφή με κάποιο αλλεργιογόνο παράγοντα.

Οι αιτίες των αλλεργιών είναι πολλές και οφείλονται στην απορρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Κάποιες από τις αιτίες αυτές μπορεί να ναι τοξίνες και περιβαλλοντική μόλυνση, διατροφή, διαταραχή εντερικής χλωρίδας, όπου η εντερική χλωρίδα μας προστατεύει από τοξίνες, μικρόβια και οτιδήποτε μπορεί να προσβάλλει τον οργανισμό. Επίσης η έλλειψη θρεπτικών συστατικών και το άγχος.

Συνήθως η αντιμετώπιση των αλλεργιών γίνεται φαρμακευτικά ιδίως σε καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή του ασθενούς. Όμως η ολιστική ιατρική παρεμβαίνει στη γενεσιουργό αιτία της αλλεργίας με φυσικό τρόπο.

Για παράδειγμα όπως είπαμε η ισορροπία της εντερικής χλωρίδας προστατεύει τον οργανισμό μας από διάφορες προσβολές. Αρχικά λοιπόν ο ολιστικός σας γιατρός βρίσκει μέσω εξετάσεων ποιες τροφές προκαλούν απορρύθμιση και στη συνέχεια εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με τροφές που αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού μας.

Άλλες μέθοδοι της ολιστικής ιατρικής είναι επίσης:

– Συμπληρώματα βιταμινών
– Διαχείριση άγχους, γιατι ως γνωστόν το άγχος αυξάνει τις
τοξίνες στον οργανισμό μας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την υγεία μας απο το να προλαμβάνουμε τους παράγοντες που προκαλούν προβλήματα και η ολιστική ιατρική κάνει ακριβώς αυτό.

Επικοινωνήστε με το ιατρείο μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο τις αλλεργίες σας.

Προηγούμενα Marketing check up για το eshop σας
Επόμενα Εξαγωγές τροφίμων: Δείτε πως με το content marketing θα αυξήσετε τις εξαγωγές σας