Συνεργασία Alter-Ego & Messaritis Ανανεώσιμες


Η Messaritis Ανανεώσιμες, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών στην Ελλάδα, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ενδυναμώνει διαρκώς τη θέση της στον κλάδο της ενέργειας, υλοποιώντας νέες συνεργασίες με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές φωτοβολταϊκών πάρκων, που είναι εγκατεστημένα σε επαγγελματικά κτίρια και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, η Messaritis Ανανεώσιμες καινοτομεί για ακόμα μία φορά συνάπτοντας μία πρωτοποριακή για τον κλάδο συνεργασία με τον αναγνωρισμένου κύρους φορέα Facility Management Alter Ego, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών.

Είναι γνωστό, πως η επαρκής προληπτική συντήρηση αποτελεί έναν από τους βασικότερους τρόπους εξασφάλισης της καλής λειτουργίας κάθε ενεργειακής επένδυσης.
Επιπλέον, αποτελεί κοινό τόπο πως οι εταιρίες αναζητούν όλο και πιο επίμονα στις μέρες μας να ελέγχουν τα λειτουργικά τους κόστη (OPEX).
Οι ανωτέρω λόγοι συντέλεσαν στη σύναψη της συνεργασίας μεταξύ της Messaritis Ανανεώσιμες και της Alter Ego, και τις οδήγησαν στην επίτευξη του κοινού τους στόχου ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να προσφέρουν στους συνεργάτες τους υπηρεσίες μίας στάσης (single-stop solutions) στοχεύοντας στον εξορθολογισμό των λειτουργικών τους δαπανών, αναλαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες, που δεν ανήκουν στο κύριο αντικείμενο εργασίας τους.

Ειδικότερα, για όλους τους συνεργάτες της Alter Ego που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την Messaritis Ανανεώσιμες, παρέχονται:

  • 20% έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης και προληπτικής συντήρησης.
  • Θερμογράφηση Φ/Β εγκαταστάσεων σε δυσπρόσιτες εγκαταστάσεις (πχ βιομηχανικές στέγες) με χρήση ειδικού drone.
  • Εξατομικευμένες προτάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της αυτοπαραγωγής (Net Metering) από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Για τους συνεργάτες της Messaritis Ανανεώσιμες που θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την εταιρία Alter Ego παρέχονται σε προνομιακές τιμές:

  • Υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού
  • Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Η/Μ εξοπλισμού (Συντηρήσεις κλιματισμού, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών κτλ)
  • Υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής κτιρίων

Η ALTER EGO Α.Ε. μέλος του Ομίλου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Facility Management. Η εταιρία δραστηριοποιείται πανελλαδικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Από την ίδρυση της το 1986 έως και σήμερα, έχει σαν στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες της, οι οποίες επιτυγχάνονται μέσω της πελατοκεντρικής προσέγγισης που υιοθέτει και είναι βασισμένη στο μοντέλο win-win.

Απασχολεί περισσότερους από 850 εργαζόμενους, ενώ διαχειρίζεται εγκαταστάσεις πελατών της που ξεπερνούν σε σύνολο τα 800.000 τ.μ. Εξειδικεύεται στη διαχείριση επαγγελματικών ακίνητων (κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, αλυσίδες καταστημάτων, βιομηχανικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις), ενώ παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών της ακολουθώντας πιστά τις επιταγές των διεθνών προτύπων ποιότητας, υγείας και ασφάλειας στην εργασία και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 50 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 150 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά.

Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2015 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο IEC62446:2016.

Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

Προηγούμενα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360-Γιώργος Μπαντής: Ο αθλητής μπορεί να αλλάξει τον κόσμο
Επόμενα Juju Bar & Restaurant - Πάρτι για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας!