Ανδρικό Βραχιόλι – Το οπτικό στοιχείο της προσωπικότητας ενός άνδρα


Είναι αλήθεια πως πολλοί πιστεύουν ότι τα βραχιόλια δεν είναι ανδρική υπόθεση, στο σημείο όμως αυτό η ιστορία έρχεται να μας διαψεύσει. Οι άντρες φορούν βραχιόλια εδώ και πολλούς αιώνες.

Οι πολεμιστές και οι βασιλιάδες από διάφορους πολιτισμούς φορούσαν περιβραχιόνια στους καρπούς τους.

Ο προϊστορικός άνδρας κοσμούσε τους καρπούς του με οστά και κελύφη για να απομακρύνει τα κακά πνεύματα.

Οι πλούσιοι άνδρες φορούσαν βραχιόλια για να επιδείξουν τη δύναμή τους και την κατάστασή τους.

Τα βραχιόλια εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου κ από σύμβολο γοητείας κ καλής τύχης έγιναν απαραίτητα αξεσουάρ για την εμφάνιση κ το στυλ που αντιπροσωπεύει κάθε άνδρας.

Τα βραχιόλια, όπως τα ρολόγια, μπορούν να φορεθούν καθημερινά. Η γκάμα των υλικών από τα οποία μπορεί να φτιαχτεί ένα Ανδρικό Βραχιόλι είναι μεγάλη: ατσάλι, χρυσός, πλατίνα, ασήμι, δέρμα, χαλκός, ορείχαλκος είναι κάποια από αυτά.

Ένα βραχιόλι είναι ένα ευπροσάρμοστο αξεσουάρ που αντανακλά την προσωπικότητά σας και αναδεικνύει το χρώμα των ρούχων σας ενώ πάντα έχει να πει μια ιστορία. Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημάδια , σαφέστατα μπορεί να είναι η αφορμή για μια νέα συνομιλία.

Στο επόμενο άρθρο μας θα σας αναπτύξουμε τους 5 λόγους για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να θεωρήσει ότι στον καρπό του, φοράει όχι μόνο ένα αξεσουάρ αλλά ένα οπτικό στοιχείο της προσωπικότητας του.

Προηγούμενα Το κόσμημα και η ιστορία του
Επόμενα Γιατί η δημιουργία ενός blog είναι σημαντική για την επιχείρησή σας