Ανθοϊάματα: Γνωρίστε τα ανθοϊάματα και την ευεργετική τους δράση μέσα από ένα σύντομο οδηγό


Σε μια ιδιαίτερα έντονη εποχή, με την καθημερινότητα μας γεμάτη στρες, υποχρεώσεις και πολύ γρήγορους ρυθμούς, η ανθοθεραπεία έρχεται να σας δώσει μια πολύτιμη βοήθεια στην αντιμετώπιση ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Πάμε μαζί να γνωρίσουμε τα ανθοϊάματα, με τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό που απαντά σε όλα σας τα ερωτήματα!

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι η Ανθοθεραπεία;

Η Ανθοθεραπεία είναι μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος της εναλλακτικής ιατρικής με βάση τα ανθοϊάματα.

Πότε ανακαλύφθηκε;

Τη δεκαετία του 1930,ο γνωστός Άγγλος παθολόγος και βακτηριολόγος, Έντουαρντ Μπαχ, που είχε ανακαλύψει εμβόλια για διαφορές εντερικές παθήσεις, παρασκεύασε τα ανθοϊάματα, επηρεασμένος από άλλους ερευνητές και μελέτες.

Σύμφωνα με τον Μπαχ οι ασθένειες οφειλόταν σε μια σειρά αρνητικών σκέψεων, όπως ο φόβος, ο θυμός, η μελαγχολία κλπ, που επηρεάζουν τον οργανισμό και τον αφήνουν εκτεθειμένο στις ασθένειες.

Με βάση αυτήν την θεωρία λοιπόν ο Μπαχ πίστευε πως αν θεραπευτεί αυτή η αρνητική κατάσταση, αυτή η αρνητική ψυχολογία, τότε οι ασθένειες θα μπορούσαν να προληφθούν ή να αντιμετωπιστούν πολύ πιο αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με την θεωρία που ανέπτυξε ο Έντουαρντ Μπαχ, όταν υπάρχει ψυχική και νοητική ισορροπία, τότε ο οργανισμός θεραπεύεται πλήρως.

Που χρησιμεύουν τα ανθοϊάματα;

Στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών προβλημάτων, θεραπεύοντας τα αρνητικά συναισθήματα που επηρεάζουν την ζωτικότητα και την υγεία του οργανισμού μας.

Ενδεικτικά, σαν παραδείγματα, μπορούμε να αναφέρουμε ανθοϊάματα που βοηθούν στο να απαλλαγεί κανείς από τους φόβους του, να αυξήσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή του, να ωριμάσει τη σκέψη του, να ενδυναμώσει τη θέλησή του, να αφυπνίσει και να στοχοκατευθύνει τη δημιουργικότητά του και ακόμα ανθοϊάματα που προάγουν την υπομονή, την έκφραση και την εκτόνωση του θυμού, την κατανόηση του άλλου, την αυτοέκφραση, την επικοινωνία.

Έχουν παρενέργειες τα ανθοϊάματα;

Τα ανθοϊάματα δεν έχουν καμία απολύτως παρενέργεια στον οργανισμό μας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Πραγματικά, τα ανθοϊάματα μπορούν, με κατάλληλη χρήση, να απαλύνουν παρενέργειες και να κάνουν καλύτερα ανεκτές πολλές φαρμακευτικές θεραπείες στον οργανισμό.

Ποια είναι τα ανθοϊάματα και τι αντιμετωπίζουν;

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ορισμένα από τα ανθοϊάματα που βοηθάνε ιδιαίτερα τον οργανισμό σας.

-Agrimony: Αντιμετωπίζει τον εσωτερικό ψυχικό πόνο.

-Aspen: Τον φόβο χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία.

-Beach: Την έντονη επικριτική διάθεση

-Centaury:  Την άβουλη προσωπικότητα

Στο σύνολό τους τα ανθοϊάματα είναι 38 και βοηθούν σημαντικά στην αντιμετώπιση αρκετών ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Από πού μπορώ να προμηθευτώ ανθοϊάματα:

Τα ανθοϊάματα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από αρκετά καταστήματα όπως φαρμακεία, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, καταστήματα βοτάνων ,κλπ.

Υπάρχουν κάποιοι ειδικοί στα ανθοϊάματα; Που μπορώ να απευθυνθώ;

Υπάρχουν εξειδικευμένοι ανθοθεραπευτές οι οποίοι θα αναγνωρίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον σωστό συνδυασμό ανθοϊαμάτων που θα σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Σε τι ποσότητα χρησιμοποιούνται τα ανθοϊάματα καθημερινά από έναν ασθενή;

Μερικές σταγόνες που λαμβάνονται 3-4 φορές την ημέρα είναι η συνήθης πρακτική λήψης για τα περισσότερα ανθοϊάματα. Η διάρκεια της ενδεδειγμένης χρήσης τους μπορεί να ποικίλει από την εφ’ άπαξ λήψη μέχρι εβδομάδες ή και μήνες (σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και χρόνια), ανάλογα με το πρόβλημα.

Για μια πιο προσωποποιημένη ενημέρωση σχετικά με τα ιδιαίτερα ευεργετικά οφέλη των ανθοϊαμάτων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη, επικοινωνήστε τώρα και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Μαρίνα Αγγελή

Στοιχεία επικοινωνίας

Εθνικής Αντιστάσεως 21, Α. Ιλίσια, Ζωγράφου 157 72
Τηλ. 210 77 79 841
e-mail: info@angeli.gr

Προηγούμενα Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει την είσοδό του στη χάρτινη συσκευασία
Επόμενα EMDR μια εξαιρετική μέθοδος αντιμετώπισης του ψυχικού τραύματος και του στρες