Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ RAPID TEST COVID19 ΤΗΣ ARATOSMEDICA


Ύστερα από σχετικό διαγωνισμό η Aratosmedica επιλέχθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως η εταιρεία Ιατροτεχνολογίας με το τεστ της οποίας θα ελεγχθούν οι αθλητές των σωματείων όλων των νομών έναντι του νέου κορονοϊού SARS COV2.

Για άλλη μία φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύεται πρωτοπόρος στη μάχη κατά του COVID19, αφού είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που εφαρμόζεται τέτοιο εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων σε 3.200 αθλητές και αθλήτριες.

Η σύμβαση υπογράφηκε την 1/10/2020 στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, οποίος τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συνεχιστεί για όσο χρόνο απαιτείται ώστε να υπάρχει αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορονοϊού και των επιπτώσεων που προκαλεί.

Στην τελετή υπογραφής παρέστησαν Υπηρεσιακοί Παράγοντες της Περιφέρειας και Διευθυντικά Στελέχη του Ομίλου Aratos και της Aratosmedica.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και επίδειξη της διαδικασίας του τεστ, το οποίο να σημειωθεί είναι από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς και το μοναδικό τεστ ιδιωτικής εταιρείας, που έχει επιλεγεί για εκτεταμένη εφαρμογή σε μεγάλους και μικρούς Δήμους της χώρας, δείγμα της εμπιστοσύνης της Κεντρικής Διοίκησης προς την Aratomedica.

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2020

Πληροφορίες: 210 94001333,
www.aratosmadeca.com

Προηγούμενα Πως να βελτιστοποιήσετε το SEO στο eshop σας
Επόμενα Ελληνικό Πρωινό με 16 βραβευμένα προϊόντα CITRUS