Άρωμα τύπου Carolina Herrera, ένα άρωμα με αξεπέραστη θηλυκότητα


Carolina Herrera, ένας μύθος της μόδας, ένα όνομα υπογραφή στη γυναικεία μόδα… Το 1981 λανσάρεται για πρώτη φορά η πρώτη κολεξιόν ρούχων σχεδιασμένη από την νεαρή τότε σχεδιάστρια Carolina Herrera, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία που έμελλε να ναι η αρχή για μια πολύ επιτυχημένη πορεία.

Το 1980 ιδρύεται η εταιρεία στη Νέα Υόρκη, και μόλις σε μια χρονια το 1981 λαμβάνει αναγνώριση και διεθνή καταξίωση με πολλές και μεγάλες προσωπικότητες να της ζητάνε να τους σχεδιάσει ρούχα μόνο για εκείνους.

Στα τέλη της δεκαετίας του 80, η ισπανική εταιρεία αρωμάτων Puig συνεργάζεται με την Carolina Herrera, για να λανσάρει μια νέα σειρά αρωμάτων. Η επιτυχία ήταν τέτοια που το 2016 ο τομέας αρωμάτων του ομίλου Carolina Herrera ανακοίνωσε πάνω από 25000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο και 129 ανεξάρτητα καταστήματα. Τον Ιούλιο του 2016 η Herrera ανακοίνωσε τη δημιουργία του αρωματος “Good Girl”,που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Carolina Herrera, ένα πολυβραβευμένο brand με υπογραφή ακαταμάχητης θηλυκότητας και φινέτσας.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν μαζί τα αρώματα της σειράς άρωμα τύπου Carolina Herrera.

212 vip rose:

Λουλουδένιο, ένα ταξίδι στην άνοιξη με νότες από άνθη ροδακινιάς, ροζ σαμπάνια, ξύλο και κεχριμπάρι. Το άρωμα της πολυτέλειας, το άρωμα της κοσμοπολίτικης γυναίκας.

Good girl:

“Good Girl”. Το 2016 το Good Girl προστέθηκε στη σειρά αρωμάτων του οίκου Carolina Herrera για να γίνει συνώνυμο των δυναμικών, ισχυρών γυναικών που ξέρουν να χαίρονται τη ζωή. Με κύριο χαρακτηριστικό το γιασεμί προορίζεται για γυναίκες που γράφουν τη δική τους μοναδική ιστορία.

212 vip:

Άρωμα γεμάτο αισιοδοξία, ελευθερία, για μια γυναίκα γεμάτη στυλ, πολυτάλαντη, εκρηκτική και χαρούμενη που ζει την ζωή της στο έπακρο. Λουλουδένιο, με νότες από πορτοκάλι, γαρδένια, passion fruit, βανίλια, ένας συναρπαστικός συνδυασμός για γυναίκες που ξέρουν να ελκύουν τα βλέμματα και το θαυμασμό.

212 sexy:

Απαλό, ντελικάτο με ένα χαρακτήρα σοφιστικέ και απόλυτα θηλυκό, είναι το άρωμα της σαγηνευτικης γυναικας, το άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις. Για γυναίκες με εκρηκτική προσωπικότητα και ταπεραμεντο.

Το άρωμα σας είναι μια προσωπική υπόθεση,και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή,η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα,θηλυκή, ανεξάρτητη,δυναμική, παθιασμένη.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γυναικεία αρώματα τύπου για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο,με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Αρώματα Ζωής, ο προορισμός σας στα γυναικεία αρώματα.

Θα μας βρείτε Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Προηγούμενα Χάρτινα κουτιά τροφιμων: Πως και γιατί βοηθούν το περιβάλλον
Επόμενα Χάρτινες σακούλες: Δείτε τους λόγους που πρέπει να χρησιμοποιείτε