Αρώματα τύπου chloe γαλλική φινέτσα γοητεία και ρομαντισμός


Τα αρώματα του οίκου Chloe, πιστά στο διαχρονικό πνεύμα της εταιρείας, προχωρούν σε ένα αρμονικό πάντρεμα αντιθέσεων, του κλασικού με το μοντέρνο, του ρομαντισμού με την πολυτέλεια δημιουργώντας αρώματα γεμάτα θηλυκότητα, γοητεία και αισθησιασμό. Αρώματα που σε ελκύουν και που κατακτούν το μυαλό και τις αισθήσεις μέσα από ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ας τα γνωρίσουμε λοιπόν.

Άρωμα τύπου – Chloe:

Chloe de parfum,θηλυκό,κομψό,ρομαντικό,με κυριο άνθος το τριαντάφυλλο ,τόσο αέρινο,τόσο διακριτικό. Μανόλια,παιώνια,νότες κέδρου,σε μια ονειρική σύνθεση που συνδέεται μοναδικά με το υπέροχο,φινετσάτο και απόλυτα εκλεπτυσμένο άρωμα του τριαντάφυλλου . Chloe de parfume, φυσική ομορφιά,αέρινη κομψότητα.

Άρωμα τύπου – Love story:

Το λουλούδι της ευτυχίας,το γιασεμί της Μαδαγασκάρης συναντά το φωτεινό και αισθησιακό άνθος πορτοκαλιάς που έλκει μεθυστικά. Η γοητευτική θηλυκότητα του γιασεμιού της Μαδαγασκάρης –το λουλούδι που συμβολίζει την ευτυχία– σας κάνει πιο ακαταμάχητη από ποτέ,καθώς παράλληλα ο κέδρος αποκαλύπτει όλη τη λεπτότητά του. Ένα love story λουλουδένιο, δροσερό,σέξι,ενα αξέχαστο άρωμα γοητείας και αποπλάνησης για μια γυναίκα γεμάτη σαγήνη και μυστήριο.

Άρωμα τύπου – Nomade:

Το νέο άρωμα Nomade του οικου Chloé μας προσκαλει σε ενα ταξιδι ελευθεριας!

Μεθυστικό,λουλουδένιο, δροσερό,απόλυτα θηλυκό. Εμπνευσμένο από τη γυναίκα που είναι ελεύθερη και ασυμβίβαστη,που ταξιδεύει πέρα από σύνορα και συμβιβασμούς,το ιδανικό άρωμα για μια γυναίκα γεμάτη δυναμισμό, ζωντάνια, φινέτσα, που της αρέσει να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα θαυμασμού χωρίς ποτέ να το επιδιώκει.

Νότες Βάσης: Πατσουλί,Κέδρος,Κεχριμπάρι,Λάβδανο,Βρύα Δρυός,Λευκός Μόσχος

Μεσσαίες Νότες: Τριαντάφυλλο,Ρόδο του νερού, Βιολέτα, Φρέζια, Γιασεμί, Κρίνο της κοιλάδας, Μανόλια, Παιώνια

Νότες Κορυφής: Γκρέιπ-φρουτ, Κίτρο, Ροδάκινο, Περγαμόντο, Αλδεϋδες

Το άρωμά σας είναι μια προσωπική υπόθεση, και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή, η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα, θηλυκή, ανεξάρτητη ,δυναμική, παθιασμένη.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γυναικεία αρώματα τύπου για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο, με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Αρώματα Ζωής, ο προορισμός σας στα γυναικεία αρώματα.

Θα μας βρείτε Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Προηγούμενα Δείτε με ποιο τρόπο η δική σας συσκευασία τροφίμων θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας
Επόμενα Growth driven design ένας χρήσιμος οδηγός για να μπείτε στη νέα εποχή του web design