Blue Bay Hotel


Η φιλοσοφία μας
Πιστεύουμε πως η αισθητική, η κομψότητα, η αυθεντικότητα και η φιλοξενία είναι τα βασικά συστατικά της κουλτούρας και κληρονομιάς κάθε τόπου.

Βασισμένοι σε αυτή τη λογική σχεδιάσαμε διαμερίσματα φτιαγμένα από πέτρα, όμοια μ’ εκείνα που βρέθηκαν στο αρχαίο χωριό της Αφύτου το οποίο βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο μας. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν προορισμό χαλάρωσης με ζεστή ατμόσφαιρα, ο οποίος δένει άψογα με την ομορφιά της γύρω περιοχής.

Ο συνδυασμός της εκθαμβωτικής θέας του Αιγαίου από την μία πλευρά και της ρομαντικής ατμόσφαιρας από την άλλη, θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές που θα χαραχτούν στη μνήμη σας για πάντα.

Παραλία & Πισίνα
Η χαλάρωση στην πισίνα είναι μοναδική. Δωρεάν άνετες ξαπλώστρες με υπηρεσία σερβιτόρου όλη την ημέρα, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.

Ιδιωτικό δείπνο
Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ο ρομαντισμός και το ειδύλλιο είναι πάντα παρόντα. Για νεόνυμφους, επετείους ή απλά μια ρομαντική στιγμή, η ιδιωτική τραπεζαρία είναι η τέλεια επιλογή. Υπάρχει πάντα ένας λόγος για να γιορτάσουμε τη ζωή!

Κατασκευή ιστοσελίδων με το WordPress. Γιατί να το προτιμήσετε!

Καταδύσεις
Ανακαλύψτε με ασφάλεια την εκπληκτική ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου της Χαλκιδικής με έμπειρους εκπαιδευτές. Μόλις 15′ από το Blue Bay Hotel ένας εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής PADI 5 star θα σας δείξει την ομορφιά της θαλάσσιας ζωής.

Wellness & Fitness Center
Στο γυμναστήριο υπάρχει πλήρης εξοπλισμός εκγύμνασης για να μείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το κέντρο ευεξίας σας προσφέρει χαλάρωση με:

Θεραπευτικό μασάζ
Χαμάμ
Nuvola
Aqua magic
Το γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες άνω των 16 ετών.

Προηγούμενα Ιδανικός προορισμός η Δράμα και για τον Σεπτέμβρη
Επόμενα Ντουλάπα ώρα μηδέν