D MARIN II ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SAFE RESTART ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΖΕΑΣ, ΓΟΥΒΙΩΝ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Με εξαιρετική ικανοποίηση η D-Marin, εταιρεία στην οποία υπάγονται οι μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, ανακοινώνει επισήμως τη λήψη πιστοποίησης Safe Restart από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) και για τις τρεις μαρίνες που διαχειρίζεται, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απαιτούμενος έλεγχος για τη συμμόρφωση βάσει των προδιαγραφών σε ότι αφορά στην πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών, καθιστώντας τις μαρίνες από τους πιο ασφαλείς προορισμούς ελλιμενισμού των σκαφών.

Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως προτεραιότητα της D-Marin αποτελεί η διασφάλιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου, τόσο των εργαζομένων, των πελατών όσο και των επισκεπτών, καθώς εφαρμόζονται όλες οι υποχρεωτικές οδηγίες για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μετάδοσης σε πλήρη συμμόρφωση με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Συγκεκριμένα, σε όλους τους χώρους υποδοχής των μαρινών καθώς και στον κοινόχρηστο εξοπλισμό, πραγματοποιούνται τακτικά απολυμάνσεις, έχουν επιβληθεί τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας στο προσωπικό των μαρινών και έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευσή του για την ορθή χρήση τους. Επιπλέον, έχουν υιοθετηθεί μέτρα ειδικής σήμανσης και ελεγχόμενης εισόδου για τη διατήρηση της απόστασης του 1,5m μεταξύ των ατόμων και σε κάθε μαρίνα έχει προετοιμαστεί ειδικό σχέδιο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού COVID-19.

 

Σχετικά με τη D-Marin

Η D-Marin είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο μαρινών που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία και διαχειρίζεται συνολικά 14 μαρίνες. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο που προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό και αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη.

D Marinas Hellas www.d-marin.gr

D-Marin Global Marina Network www.d-marin.com

PR AGENCY
CONCEPT Communication Strategies II 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr
Αλεξάνδρα Λαγού alagou@conceptcom.gr,
Ερμίσα Γκοτζάι, egoxhaj@conceptcom.gr
info@conceptcom.gr

 

Προηγούμενα Kρυμμένα μυστικά που απογειώνουν τη χρηστικότητα του Google Maps
Επόμενα Κατασκευή eshop και marketing: 5 τρόποι για να αυξήσετε τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις