Κατασκευάστε την κουζίνα των ονείρων σας


Ο σχεδιασμός της κουζίνας σας είναι το βήμα όπου τα όνειρα και οι ιδέες σας παίρνουν μορφή γι’ αυτό και μόνο ως απολαυστική πρέπει να δείτε την διαδικασία ! Όταν αποφασίζετε να αγοράσετε μια κουζίνα, λαμβάνετε υπόψη τον σχεδιασμό ενός επίπλου το οποίο θα μείνει μαζί σας για πολλά χρόνια.Συνεπώς αυτή είναι μια σημαντική απόφαση η οποία θα πρέπει να βασίζεται σε μια βαθιά αναζήτηση των συνηθειών μας και των δραστηριοτήτων που πρέπει να διεκπεραιώσουμε μέσα στην κουζίνα σε καθημερινή βάση . Και επειδή η αισθητική είναι αυτό που απολαμβάνουμε οπτικά περισσότερο , είναι το επόμενο που πρέπει να αποφασίσουμε !

Σκεφτόμενοι ένα λογικό τρόπο για τη διαχείριση του χώρου σημαίνει ότι αυτός θα σχεδιαστεί σύμφωνα με τις κινήσεις και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα στην κουζίνα. Την υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει επίσης να την προσαρμόσουμε σε αυτό που επιθυμούμε και μας βολεύει. Κάθε κουζίνα είναι ένα σύστημα το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένες δραστηριότητες. Κάθε μία από αυτές τις δραστηριότητες χρειάζεται κατάλληλο χώρο, ο οποίος μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με τις συνήθειές μας, στο πώς βλέπουμε το σπίτι και την κουζίνα.

Το κατάστημα μας » Μορφή » σε συνεργασία με την ιταλική και καταξιωμένη στο χώρο της κουζίνας, εταιρεία Aran , είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή για το σημαντικότερο δωμάτιο του σπιτιού σας. Ακολουθούμε μια συγκεκριμένη σειρά διαδικασιών πριν φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά πρέπει να δούμε το χώρο σας και να μετρήσουμε τις διαστάσεις του. Σε δεύτερο χρόνο , θα χρειαστούμε τη δική σας συμβολή . Πρέπει να μας ενημερώσετε πως φαντάζεστε τη νέα σας κουζίνα!

Τι στυλ έχετε σκεφτεί να υιοθετήσετε ?

Τι χρώματα θέλετε να έχει ?

Τι υφές και τι αλλαγές θα θέλατε να κάνουμε στη διαμόρφωσή μιας ήδη υπάρχουσας κουζίνας?

Εμείς , στη συνέχεια, αναλαμβάνουμε το 3D σχεδιασμό της και σας παραδίδουμε σε μια πραγματική απεικόνιση το πώς ακριβώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της κουζίνας σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας . Η διαδικασία μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να σημαίνει από 2 έως 4 συναντήσεις μαζί σας. Στην τελική προσφορά , έχετε το συνολικό κόστος υλικών , μεταφοράς , τοποθέτησης.

Όταν καταλήξετε στο επιθυμητό μοντέλο και σχέδιο που θέλετε τη κουζίνα σας , προωθούμε την παραγγελία στην Ιταλία , στην ARAN , για να ξεκινήσουν την κατασκευή της . Ο χρόνος παράδοσης της κουζίνας από την Ιταλία , εξαρτάται από το μοντέλο που έχετε διαλέξει. Όταν η κουζίνα σας θα είναι έτοιμη και την παραλάβουμε , θα γίνει άμεση τοποθέτηση από το συνεργείο μας δίχως να χάσετε καθόλου χρόνο και να ταλαιπωρηθείτε .

Όσο αφορά το κόστος ,είναι κάτι που δε πρέπει να σας αγχώνει . Οι τιμές στις κουζίνες της Aran διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε και τα υλικά ,καθώς φυσικά και από τις διαστάσεις του χώρου σας .Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε από την αρχή των επαφών μας κιόλας να προσδιορίσετε το κόστος που επιθυμείτε έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Ότι σκέφτεστε και ότι απορίες πιθανόν να έχετε για την καινούργια επένδυση που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας ,μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και μαζί να οργανώσουμε τις σκέψεις σας και να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε σας ερώτημα!

Προηγούμενα Μικρό μπάνιο και λύσεις
Επόμενα Τι να επιλέξω για το δάπεδο του σπιτιού μου;