Πως να φτιάξετε το δικό σας ενημερωτικό blog. Δείτε την διαδικασία


Σίγουρα στη ζωή σας θα έχετε διαβάσει πολλα blog, με μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Και το πιθανότερο είναι πως κι εσείς έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή να κάνετε το δικό σας. Και γιατί όχι ; Είστε ιδιώτης και θέλετε να γράψετε για το πάθος σας; Τα ταξιδια σας; Ξεκινήστε άμεσα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Με τι τρόπο θα φτιάξετε το δικό σας blog;

Οι τρόποι είναι πολλοί.

Κατ αρχήν επιλέξτε το θέμα του blog σας, τι σας ενδιαφέρει; Για ποιο θέμα θα θέλατε να γράφετε με τις ώρες;

Είστε travel blogger και θέλετε να μοιραστείτε τις υπέροχες φωτογραφίες σας, τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες με το κοινό σας? Να δείξετε σε άλλους ανθρώπους πως να επισκεφθούν διάφορα μέρη και πως να οργανώσουν το ταξίδι τους; Είστε food blogger και θέλετε να μοιραστείτε το πάθος σας για την μαγειρική; Να κάνετε γνωστές τις λαχταριστές παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς σας ή τις δικές σας απο την gourmet κουζίνα; Είστε επαγγελματίας και θέλετε να αρθρογραφήσετε σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς σας και να προβάλετε τη δουλειά σας για να βρείτε νεο κοινό και πελάτες;

Το σημαντικότερο απ όλα είναι να μπορείτε μέσα από το blog σας να μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους αυτό που αγαπάτε και να προσφέρετε αλλά και να παίρνετε γνώση. Στη συνέχεια επιλέξτε το σωστό domain name. Το domain name σας πρέπει να είναι ξεκάθαρο, απλό, μικρό για να μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να το απομνημονεύσει και το blog σας να αποκτήσουν φανατικούς fans. Θα αναρωτιέστε πως μπορείτε να ξέρετε αν το domain σας είναι διαθέσιμο. Ο πάροχος στον οποίο θα κατοχυρώσετε το domain name σας θα σας δώσει την επιλογή να σας πεί αν το domain σας είναι κατοχυρωμένο ήδη.

Όταν επιλέξετε το domain σας θα πρέπει να επιλέξετε το theme σας, τι χαρακτηριστικά θα έχει, τί χρώματα, σχεδιασμό, γιατί αυτό ακριβώς θα είναι η ταυτότητα σας ως blog. Ανάλογα με το θέμα που θα έχει το blog σας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα σχεδίων αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Αυτά είναι τα βασικά στάδια για να κάνετε το δικό σας blog. Υπάρχει και πιο έυκολη και απλή λύση.

Να εμπιστευτείτε την κατασκευή του blog σας στους ειδικούς. Θέλετε να φτιάξετε ένα blog στην κορυφαία πλατφόρμα της WordPress? Θέλετε ένα blog στο οποίο με την εφαρμογή των καλύτερων τεχνικών seo marketing θα έχει χιλιάδες επισκέπτες με τους οποιους θα μοιράζεστε οτι αγαπάτε;

Αν ναι τότε ελάτε στην WEBONE και αφήστε να αναλάβουν την κατασκευή και την προώθηση του WordPress blog σας οι ειδικοί και τα εξειδικευμένα μας στελέχη.

Προηγούμενα Πως η σωστή εκτύπωση στη συσκευασία σας θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας
Επόμενα Χαρούπι το αντικαρκινικό τρόφιμο που έχει περισσότερο ασβέστιο από το γάλα