Δύο βραβεία για τη Bayer Ελλάς στα HR Awards


Η εταιρία διακρίθηκε στις κατηγορίες

Talent & Performance Management και Health & Well-Being

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2019 – Τη δέσμευσή της Bayer για πάθος για καινοτομία και δύναμη για αλλαγή μέσω των ανθρώπων της, ήρθε να υπογραμμίσει η διάκριση της εταιρείας κατά την τελετή απονομής των βραβείων «HR Awards 2019» που διοργανώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer, απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Talent & Performance Management – Excellence in Performance Management Strategy/Initiative καθώς εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία νέα προσέγγισή σε ότι αφορά τη Διαχείριση της Απόδοσης των εργαζομένων της.

Μέσα από μια μακρά διαδικασία πειραματισμού και έρευνας και λαμβάνοντας υπόψιν την επιχειρησιακή της στρατηγική και την επιθυμητή αλλαγή κουλτούρας, η Bayer υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση με κύρια στοιχεία την συνεχή ανατροφοδότηση, την απλούστερη αξιολόγηση της απόδοσης, την ευέλικτη στοχοθεσία, τη στενότερη συνεργασία ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρείας και το νέο μοντέλο ηγεσίας.

Η ευεξία και η ευζωία (well-being) των στελεχών της Bayer απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Health & Well-Being – Excellence in Workplace Well-being.

Κατά την τελευταία περίοδο, η Bayer Hellas προχώρησε με ευθύνη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια δέσμη πρωτοβουλιών που προσεγγίζει ολιστικά το Well being των ανθρώπων της, με την ονομασία Be Well @ Bayer. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία ξεκίνησε να υποστηρίζει και εσωτερικά την αποστολή της για μια Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή (Science for a Better Life). Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει συνοπτικά τους πυλώνες «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία», «Συνθήκες εργασίας», «Health Conscious Behaviour» και «Κάλυψη υγείας».

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη βράβευση, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όχι μόνο του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά κάθε στελέχους στη Bayer Ελλάς. Με τη νέα προσέγγιση στο Performance Management αποσκοπούμε στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρείας με δίκαιο και διάφανο τρόπο αλλά και στην ενδυνάμωσή τους, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να αξιοποιούμε τις τεράστιες ευκαιρίες που απλώνονται μπροστά μας στο μέλλον. Αφετηρία για αυτό είναι όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας. Για αυτό, και με αφορμή τη νέα προσέγγιση λέμε: «Better starts with you!”» δήλωσε η κα Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR στην Bayer Hellas. «Η αποστολή της Bayer “Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή” αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσής προκειμένου να εξελίξουμε τα ενδοεταιρικά προγράμματα ευεξίας και ευζωίας των εργαζομένων μας και μέσα από το πρόγραμμα Be Well @ Bayer να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στο εργασιακό μας περιβάλλον» κατέληξε.

Τα HR Awards διοργανώθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να «φωτίσουν» και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας.

Στιγμιότυπο από την παραλαβή του Βραβείου στην κατηγορία Talent & Performance Management – Excellence in Performance Management Strategy/Initiative.
Από τα αριστερά στα δεξιά:

ο κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, ManpowerGroup Ελλάδος
Η κα Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR, Bayer Ελλάς
Ο κ. Θέμης Χριστοφίδης, Talent, OD & Inclusion Manager, Bayer Ελλάς και
Η κα Νάντια Καρμίρη, HR Partner & Total Rewards Manager, Bayer Ελλάς

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2018, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 117.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 39,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,6 δις ενώ οι δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 5,2 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Επικοινωνία
Σόνια Μουσαβερέ, Τηλ. +30 210 618 75 62
e-mail: sonia.mousavere@bayer.com

Προηγούμενα Το εκπαιδευτικό σύστημα και η οικονομία: Η δόμηση του ανθρώπινου κεφαλαίου στην Ελλάδα || Alba Graduate Business School
Επόμενα Μαλαχίτης - Η Πέτρα του Τσάκρα της Καρδιάς