Πως η σωστή εκτύπωση στη συσκευασία σας θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας


Η συσκευασία τροφίμου έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια και δε θυμίζει σχεδόν σε τίποτα τις παλιές απλές συσκευασίες. Η εξέλιξη σε υλικά, μεθόδους εκτύπωσης, σχεδιαστικά εργαλεία, μας έχουν αφήσει εξαιρετικές δυνατότητες για να σχεδιάσουμε την τέλεια συσκευασία για εμάς. Άρα το μόνο που χρειάζεται είναι έμπνευση. Με δεδομένο όμως ότι ο ανταγωνισμός σε σχέδια είναι τεράστιος η συσκευασία σας πρέπει να ναι κάτι μοναδικό που θα ξεχωρίσει.

Ας δούμε παρακάτω μερικά tips για την εκτύπωση στη συσκευασία τροφίμων:

-Χρησιμοποιήστε σηματάκια τα οποία να παραπέμπουν σε οικολογία και περιβάλλον, οι καταναλωτές αγαπάνε τις φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.

-Χρησιμοποιείστε χαρτιά συσκευασίας με εικόνες. Για παράδειγμα αν έχετε κρεοπωλείο είναι μια πολύ καλή ιδέα να έχετε χαρτί περιτυλίγματος με εικονίδια κρέας ή ζωάκια κλπ,ή αν συσκευάζεται τυριά, χαρτί περιτυλίγματος που θα δείχνουν κομμάτια κεφαλοτύρι, φέτα,κλπ. Έτσι ξυπνάτε το ενδιαφέρον του καταναλωτή ο οποίος αποκτά ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και άριστη αγοραστική εμπειρία.

-Χρησιμοποιήστε συσκευασίες με χρώματα background όχι πολύ έντονα για να μην υπερκαλύπτουν οπτικά το logo και την επωνυμία σας αλλα ούτε και αδιάφορα. Μεγάλο ρόλο στην επιλογή του χρώματος παίζει και το αντικείμενο της επιχείρησης. Για παράδειγμα ένα προϊόν που απευθύνεται σε νέους θα πρέπει να έχει συσκευασία με έντονα χρώματα και φόντο και στα logo σε αντίθεση με ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες οπότε καλό είναι να ακολουθήσει μια πιο λιτή καθαρή γραμμή ή ίσως κάτι πιο vintage. Μην ξεχνάμε πως μια πώληση ξεκινά από την πρώτη εικόνα του προϊόντος που δεν είναι άλλη από την συσκευασία.

-Το logo θα πρέπει να είναι κάτι απλό, ξεκάθαρο, κάτι που θα εκπροσωπεί την εταιρική σας ταυτότητα και που θα μένει στη μνήμη του καταναλωτή, ώστε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί ένα προϊόν ίδιο με αυτά που παρέχεται να έρθει κατευθείαν σε εσάς.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Δείτε ορισμένα δείγματα από τις δουλειές μας στις παρακάτω κατηγορίες:

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στις συσκευασίες τροφίμων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας – θα μας βρείτε:
Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Προηγούμενα Συσκευασία τροφίμων: Δείτε τους 7 λόγους για να επιλέξετε την Estia Pack
Επόμενα Πως να φτιάξετε το δικό σας ενημερωτικό blog. Δείτε την διαδικασία