Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει την είσοδό του στη χάρτινη συσκευασία


Αθήνα, Οκτώβριος 2020 – Το νέο επενδυτικό πλάνο της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αφορά στην είσοδο του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο στην αγορά χάρτινης συσκευασίας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία κατανάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού. Η 5η γραμμή παραγωγής του ΘΕΟΝΗ αποτελεί μία ιδία επένδυση και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, προμηθεύοντας την αγορά με το μοναδικό ελληνικό νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας στην πιο eco-friendly εκδοχή του.

Από τη Φύση, για τη Φύση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αναβλύζοντας φυσικά στα 1.100 μ. της Πηγής Γκούρα στην περιοχή των Αγράφων, διατηρεί την άρρηκτη σύνδεσή του με τη φύση και εξακολουθεί να ενισχύει με κάθε τρόπο την προσπάθεια να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα. Η Φύση και το Περιβάλλον αποτελούν την καρδιά και τον πυρήνα του ΘΕΟΝΗ και, μετά την κυκλοφορία της Γυάλινης φιάλης αλλά και του χάρτινου ασκού των 10 lt, η χάρτινη συσκευασία του πρόκειται να ολοκληρώσει το ήδη εντυπωσιακό portfolio της ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού με τις περισσότερες διεθνείς διακρίσεις. Ήδη, η πλειοψηφία των σημείων πώλησης αναμένει την τοποθέτηση της χάρτινης συσκευασίας του ΘΕΟΝΗ, η οποία προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.
Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Ελένη Μήτσου ΙΙ mitsou.e@theoniwater.gr

PR Agency

CONCEPT Communication Strategies ΙΙ 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr
Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr
Αλεξάνδρα Καπέτη akapeti@conceptcom.gr

Προηγούμενα Ελληνικό Πρωινό με 16 βραβευμένα προϊόντα CITRUS
Επόμενα Ανθοϊάματα: Γνωρίστε τα ανθοϊάματα και την ευεργετική τους δράση μέσα από ένα σύντομο οδηγό