Αρώματα τύπου estee lauder, για γυναίκες με πληθωρικό στυλ και ομορφιά


Tο 1946 κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο των καλλυντικών και των προϊόντων γυναικείας ομορφιάς η εταιρεία με την επωνυμία Estee Lauder, ένα όνομα που έμελλε να φέρει την επανάσταση στον 20ο αιώνα και τη γυναικεια ομορφιά.

Χάρη στην αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων Estee Lauder, στην επιμονή, τη δημιουργικότητα και το πάθος των ιδρυτών της η εταιρεία Estee Lauder απο μια μικρή εταιρεία κατόρθωσε να γίνει ένας κολοσσός που τα καλλυντικά του τα λάτρεψαν εκατομμύρια γυναίκες ανα τον κόσμο. Γιατι; Η φιλοσοφία της εταιρείας Estée Lauder είναι απλή – όλες οι γυναίκες μπορούν και αξίζουν να νιώθουν όμορφες και γοητευτικές.

Τα αρώματα Estee Lauder χαρακτηρίζονται από θηλυκότητα, σαγήνη, γοητεία, που προκαλούν θαυμασμό και όχι μόνο.

Ας γνωρίσουμε παρακάτω τα 5 κορυφαία αρώματα της και ας δούμε πως συνδυάζονται άριστα με τη δική σας μοναδική προσωπικότητα.

Sensuous:

Μοντέρνο, διακριτικό, θηλυκό. Ενας άψογος συνδυασμός σισιλιάνικου περγαμόντο με τριαντάφυλλο, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά μαζί, που αφήνουν στο πέρασμά σας έναν αέρα διακριτικού και φινετσάτου ερωτισμού. Στο άγγιγμα του Sensuous στην επιδερμίδα σας απελευθερώνεται όλη η ζεστασιά μιας γυναίκας δυναμικής, με αυτοπεποίθηση και ελεύθερης που ξέρει να πραγματοποιεί τα όνειρά της.

Beautiful:

Ένα άρωμα γεμάτο χιλιάδες λουλούδια, μοναδικό,πλούσιο μείγμα από τριαντάφυλλο, κρίνο, τουμπερόζα και άνθος πορτοκαλιάς. Με μια ανάλαφρη νότα εσπεριδοειδών και τη ζεστή νότα του ξύλου. Για γυναίκες γεμάτες ρομαντισμό, θηλυκότητα που ξέρουν να χαίρονται τη ζωη και την ομορφιά της.

Νότες Κορυφής:

Τριαντάφυλλο, μανταρίνι, κρίνος, τουμπερόζα, ταγέτης

Μεσαίες νότες:

Άνθος τριανταφυλλιάς, μιγκέ, γιασεμί, Ylang-Ylang

Βασικές νότες:

Σανταλόξυλο, βετιβέρια, κεχριμπάρι

Bronze goddess:

Το κλασσικό Bronze Goddess σε μία νέα εκδοχή, πλούσιο, λουλουδάτο άρωμα που γεννά επιθυμίες. Ο αισθησιακός συνδυασμός από περγαμόντο, ζεστό κεχριμπάρι, tiare flower, βανίλια και κρεμώδη καρύδα θυμίζουν την αισθησιακή γοητεία του καλοκαιριού. Φορέστε το και ταξιδέψτε εκεί που εσείς επιθυμείτε, με το άρωμά σας να αφήνει τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Pleasures:

To 1995, η Evelyn Lauder θέλησε να δημιουργήσει ένα άρωμα που θα αιχμαλωτίζει την γνώριμη και υπέροχη ευωδιά των λουλουδιών μετά την ανοξιάτικη βροχή. Το Pleasures όχι μόνο έγινε ένα από τα best selling αρώματα στην ιστορία της αρωματοποιίας αλλά άνοιξε τον δρόμο για μια κατηγορία “διάφανων” λουλουδάτων αρωμάτων. Πότε γλυκό, πάντα δροσερό, είναι μια σοφιστικέ αρμονία από λευκό κρίνο, φύλλα βιολέτας, παιώνια, γιασεμί, τριαντάφυλλο Baie, σανδαλόξυλο και πατσουλί – ένα άρωμα διαχρονικό, ωδή στις μικρές χαρές της ζωής

Modern muse:

Το Modern Muse είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από την σύγχρονη γυναίκα και την πολυπλοκότητά της. Η δημιουργική της ενέργεια και η σαγηνευτική γοητεία της εκφράζονται μέσα από ένα έντονο μείγμα από αρώματα λουλουδιών ενώ ο αισθησιασμός, η δύναμη και το sleek στυλ της, μέσα από σπάνια ξύλα που αποτελούν τη βάση του αρώματος. Ανεξάρτητη, με πίστη στον εαυτό της, δυνατή αλλά και ευαίσθητη, θηλυκή και δυναμική, στυλάτη και αυθεντική: η γυναίκα Modern Muse εμπνέει τους γύρω της χωρίς να προσπαθεί. Όσο για το άρωμά της, είναι ένα κοκτέιλ από μανταρίνι, νέκταρ από αγιόκλημα, γιασεμί sambac, tuberose, πατσουλί, amber, βανίλια Μαδαγασκάρης και απαλά musk.

Το άρωμα σας είναι μια προσωπική υπόθεση, και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή, η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα, θηλυκή, ανεξάρτητη, δυναμική, παθιασμένη.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γυναικεία αρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο,με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Αρώματα Ζωής, ο προορισμός σας στα γυναικεία αρώματα.

Θα μας βρείτε Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη,  Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Προηγούμενα Πως τα social media θα εκτοξεύσουν τις πωλήσεις στην επιχείρησής σας
Επόμενα Πως μπορείτε να έχετε ένα υγιές έντερο