Το Google Shopping ads τώρα και στην Ελλάδα


Το online shopping έχει δημιουργήσει ένα σύμπαν ευκολίας και άνεσης – είτε αναζητάτε ένα ζευγάρι παπούτσια είτε κάποιο αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας, υπάρχουν πάρα πολλοί προορισμοί στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές προϊόντων και να περιηγηθείτε σ’ αυτές.

Όταν κάνετε τις αγορές σας online, θέλετε να βρίσκετε τα προϊόντα που ψάχνετε, γρήγορα και εύκολα. Γι’ αυτό φέρνουμε σήμερα στην Ελλάδα, όπως στη Φινλανδία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και την Σλοβακία, το Shopping ads – μια διαφημιστική εμπειρία του Google Search.

Το Google Shopping ads περιλαμβάνει έναν πλούτο πληροφοριών για τα προϊόντα, όπως εικόνες και τιμές. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις οπτικές διαφημίσεις για να προσεγγίσουν ανθρώπους που αναζητούν ήδη σχετικά προϊόντα και, άρα, είναι πιο πιθανό να προχωρήσουν σε επόμενα βήματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαινιάσουμε το Shopping ads στην Ελλάδα. Το Shopping ads περιλαμβάνει φωτογραφίες και τιμές για να βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν τα προϊόντα που αναζητούν και τους διαφημιστές να προσεγγίσουν τους καταναλωτές που θέλουν να τα αγοράσουν.», δήλωσε ο Ηλίας Σούσης, Sector Lead Branding and Agencies της Google για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Το Shopping ads διατίθεται πλέον σε 94 χώρες και οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν το Comparison Shopping Services (Συγκριτικές Υπηρεσίες Αγορών) για να διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαφημιστές όταν επεκτείνονται διεθνώς είναι να έχουν έτοιμο το Shopping ads -τις διαφημίσεις τους- στις ξένες γλώσσες. Υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη γι’ αυτούς, που προβλέπει την προσαρμογή σε πολλές γλώσσες, ενώ για όσους πωλούν και αποστέλλουν προϊόντα σε διάφορες χώρες, το Google θα μετατρέπει αυτόματα και θα προβάλει τις τιμές σε τοπικό νόμισμα.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε σε ένα οικοσύστημα λιανικής πώλησης που θα ευημερεί και πιστεύουμε ότι μόνο όταν πετυχαίνουν οι συνεργάτες μας μπορούμε να πετύχουμε και εμείς. Για τον σκοπό αυτό θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με διαφημιστές όλων των μεγεθών, παρέχοντάς τους τα εργαλεία και την τεχνολογία, στην κλίμακα που χρειάζονται, ώστε να ευημερούν στον σημερινό ψηφιακό κόσμο των αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την δημιουργία των Google shopping ads ελάτε στην WEBONE και εμπιστευτείτε τους ειδικούς για να δημιουργήσουν τις δικές σας διαφημίσεις. Google shopping

Προηγούμενα Χαρτιά περιτυλίγματος τροφίμων - Φτιάξτε τα δικά σας
Επόμενα Σταφύλια για αποτοξίνωση του οργανισμού