H ZeniΘ χρηματοδοτεί την Εγκατάσταση Θέρμανσης με Φυσικό Αέριο!


Νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κοινού της με το νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης με φυσικό αέριο, αποκλειστικά για τους πελάτες της, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα! Μ’ αυτόν τον τρόπο, προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να χρηματοδοτηθούν για την κατασκευή νέας εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου, ή για την αντικατάσταση του υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου.

Μέσα από μια συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, η ZeniΘ «ενεργοποιεί» τη χορήγηση δανείου ύψους €1.000 έως €15.000 και αποπληρωμή σε 6 έως 72 μηνιαίες δόσεις με εξαιρετικά ανταγωνιστικό προνομιακό επιτόκιο. Έτσι, η εταιρεία διευκολύνει σημαντικά όσους μέχρι σήμερα αδυνατούσαν να εγκαταστήσουν θέρμανση φυσικού αερίου λόγω κόστους και τους επιτρέπει να απολαύσουν την οικονομία, την άνεση και την ανεξαρτησία που προσφέρει η χρήση φυσικού αερίου.

Μέσω του Προγράμματος Χρηματοδότησης, η ZeniΘ αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή της στην ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας στην ελάφρυνση του κόστους εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου και προσφέροντας ένα σημαντικό εργαλείο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Για να αποκτήσουν οι καταναλωτές εύκολα και γρήγορα τη νέα εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο μέσα από το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της ZeniΘ, καλούνται απλά να επισκεφθούν ένα κατάστημα του δικτύου της ZeniΘ και να συζητήσουν με τον αρμόδιο εξειδικευμένο ενεργειακό σύμβουλο για τα βήματα που θα χρειασθεί να ακολουθήσουν. Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά στα 10 καταστήματα της ZeniΘ σε όλη την Ελλάδα, ενώ η λίστα με τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες της ZeniΘ είναι διαθέσιμη στα καταστήματά της και στο www.zenith.gr.

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της με νέα, καινοτόμα προϊόντα και κορυφαία προνόμια, ενώ παραμένει στη διάθεσή τους μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.
Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:
Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473
Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

Ηλιάνα Δεληγιώργη, Account Manager, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 6983279161
Email: iliana.deligiorgi@ogilvy.com

Προηγούμενα EMDR μια εξαιρετική μέθοδος αντιμετώπισης του ψυχικού τραύματος και του στρες
Επόμενα Mastercard και UEFA Champions League επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία τους