Hydrama Grand Hotel: Ένα ξενοδοχείο-εμπειρία


Αυτό το 5* υπερσύγχρονο ξενοδοχείο στεγάζεται στην αναπαλαιωµένη καπναποθήκη Spierer, µπροστά στον πανέµορφο υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας, µόλις 5′ από το κέντρο της Δράµας.

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο συνδυασµένα αρµονικά µε την σύγχρονη αισθητική, τη minimal διακόσµηση αλλά και τα έργα τέχνης που το κοσµούν. Τα 73 δωµάτια και σουίτες του (26-100τµ.) ξεχωρίζουν για το ιταλικό design, την κοµψότητα, τον hi tech εξοπλισµό τους καθώς και τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρουν!

Για την κατασκευή ιστοσελίδων ελάτε στην WEBONE

Βυθιστείτε στα king size κρεβάτια µε στρώµατα Coco-Mat και επιλέξτε από το pillow menu το µαξιλάρι που σας ταιριάζει για έναν ευχάριστο ύπνο. Τα µοναδικά amenities των δωµατίων θα κάνουν τη διαµονή σας αξέχαστη, ενώ στα δυνατά του χαρτιά συγκαταλέγεται και η pet friendly φιλοσοφία του!

Highlight: Το ενηµερωµένο Warehouse Wine Cellar από εγχώριους και διεθνείς αµπελώνες µε οινογευσία από το µοναδικό στην Ελλάδα αυτόµατο Wine Dispenser καθώς και το Crystal Cave Spa, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, για… µεγάλα παιδιά!

Info: Από €170. Αγίας Βαρβάρας 11, Δράµα, Τ. 25210 33322

Προηγούμενα Η παραλία με τα ζεστά νερά, για βουτιές ακόμα και το Χειμώνα
Επόμενα Ο ιστορικός ποταμός Αγγίτης