Juju Bar & Restaurant – Πάρτι για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας!


Η λάμψη & η αισιοδοξία των γιορτών παρατείνονται μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, όταν το Juju Bar Restaurant φέρνει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας με ένα ιδιαίτερο & πρωτότυπο Happy Chinese New Year party!
Το talk of the town εστιατόριο Juju Bar Restaurant, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Divani Caravel, δημιουργεί ειδικά για την ημέρα μια μαγική βραδιά στην εξωτική κινεζική κουλτούρα γεύσης και σας καλεί να καλωσορίσετε το κινέζικο νέο έτος με το special εορταστικό μενού που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση ο γνωστός σεφ Σάββας Ληχανίδης, ενώ το live performance από την SHAYA θα κάνει την βραδιά πραγματικά αξέχαστη!

Το μενού που σχεδίασε ο σεφ για να γιορτάσει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά περιλαμβάνει:

  • Dumplings γαρίδας με λαχανικά και σάλτσα σόγιας
  • Μοσχαράκι stir fried με φύλλα αρακά, σάλτσα Πεκίνου και ρύζι ατμού
  • Μους σοκολάτας Illanka με άρωμα φρούτων του δάσους, μάνγκο και καρύδα

Κόστος 60€ | άτομο

Πληροφορίες

  • 25.01 στις 21:30
  • Juju Bar & Restaurant: Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-7207000
  • Instagram: @jujubarrestaurant
  • Facebook: @Juju Bar Restaurant

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη & τον κο Άκη Κορωνάκη (koronakis@divanis.com & 210-7207000

Προηγούμενα Συνεργασία Alter-Ego & Messaritis Ανανεώσιμες
Επόμενα Deloitte Money Football League