Καρύδες από σπίτι … με 2 υλικά


Υλικά:
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
200 γραμμάρια Ινδοκάρυδο
1 βανίλια
κεράσι γλυκό (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Σ’ ένα μπωλ αδειάζουμε το ζαχαρούχο.

Προσθέτουμε τη βανίλια και το ινδοκάρυδο.

Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

Σ’ ένα μικρό ταψί, απλώνουμε τη λαδόκολλα.
Πλάθουμε μικρές ποσότητες με τα χέρια μας, όπως κάνουμε τα κεφτεδάκια.

Εάν έχουμε, βάζουμε σε κάθε κομμάτι καρύδας, μισό κεράσι γλασσέ.

Τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε στους 180οC για 15 λεπτά.

Αυτή η δόση βγάζει περίπου 13 – 15 κομμάτια.

Περισσότερες συνταγές εδώ: https://sentoukitisgiagias.blogspot.com/

Προηγούμενα Τα 6 είδη συσκευασιών τροφίμων που θα λατρέψουν οι πελάτες σας
Επόμενα Σπιτικό παγωτό με 3 υλικά