Κατασκευή eshop στο Etsy: Πως θα το δημιουργήσετε και θα πουλήσετε


Δημιουργείτε χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, κατασκευές και θέλετε να εκθέσετε τα προϊόντα σας σε πάνω από 220 εκατομμύρια καταναλωτές ετησίως;

Τότε το Etsy είναι το απόλυτο marketplace για εσάς!!

Με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στο Etsy αποκτάται άμεση πρόσβαση σε μια δεξαμενή με πάνω από 220 εκατομμύρια καταναλωτές, όπου θα μπορείτε να εκθέτετε τις δημιουργίες σας 365 μέρες το χρόνο!!

Ελάτε να το γνωρίσουμε!!

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Etsy απευθύνεται στους δημιουργούς χειροποίητων αντικειμένων που θέλουν να δουν τις πωλήσεις τους να απογειώνονται σε όλο τον κόσμο!! Αξίζει απλά να πούμε πως κατά μέσο όρο ένα κατάστημα στο Etsy έχει conversion rate περίπου στο 10% !!!!!

Κατασκευή eshop στο Etsy-Πόσο εύκολο είναι να γίνει;

Για την κατασκευή του eshop στο Etsy και με την βοήθεια της WEBONE τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα το δικό σας κατάστημα στο Etsy!!

Τι προϊόντα μπορώ να βάλω;

Τα πάντα, αρκεί να είναι χειροποίητα και ποιοτικά. Κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, ρούχα, διακοσμητικά, τσάντες, είδη κουζίνας και χιλιάδες άλλες κατηγορίες προϊόντων.

Πόσα προϊόντα μπορώ να βάλω;

Όσα θέλετε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό προϊόντων.
Για κάθε προϊόν που προσθέτετε πληρώνετε μια μικρή προμήθεια 0,28€ στην Etsy μετά απο 4 μήνες, ή όταν κάνετε πώληση!

Πόσες φωτογραφίες ανά προϊόν μπορώ να βάλω?

Ο ιδανικός αριθμός φωτογραφιών ανά προϊόν είναι οι 10 για να δώσετε τη δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη σας να δει το προϊόν σας από πολλές και διαφορετικές γωνίες λήψης.

Σε πόσο καιρό θα αρχίσω να πουλάω τις δημιουργίες μου;

Με το σωστό σχεδιασμό και την στοχευμένη προώθηση της WEBONE, οι πωλήσεις σας θα ξεκινήσουν από τον πρώτο μήνα.

Και πώς θα προωθήσω το κατάστημα μου στο Etsy;

Για την προώθηση του καταστήματος σας στο Etsy, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία όπως τα shopping ads, google ads, offsite ads, social media marketing, content marketing, και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πολύ λεπτομερή, στοχευμένη και σωστά σχεδιασμένη στρατηγική marketing από εξειδικευμένα στελέχη που να γνωρίζουν καλά το Inbound marketing.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ την πορεία του καταστήματος μου;

Με το Etsy θα έχετε πρόσβαση κάθε λεπτό σε λεπτομερή στατιστικά που θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε έχοντας πρόσβαση ακόμα και απ το κινητό σας όταν πίνετε τον καφέ σας.

Πόσο ασφαλές στις συναλλαγές του είναι το Etsy;

Το Etsy είναι απόλυτα ασφαλές στις συναλλαγές του, εφαρμόζοντας πολυεπίπεδο πρωτόκολλο ασφαλείας που σας εγγυάται απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών, εγγυημένη φερεγγυότητα πελάτη από την ίδια την Etsy, και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον διαχείρισης καταστήματος.

Τι τρόπους πληρωμής δέχεται το Etsy;

Όλους τους τρόπους πληρωμής από όλο τον κόσμο εκτός από Paypal.

Θέλετε να μάθετε παραπάνω για το πώς θα προβάλλετε τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο; Θέλετε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε άμεσα το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα και δείτε τα κέρδη σας να απογειώνονται.

Προηγούμενα Το έθιμο της Πασχαλινής λαμπάδας
Επόμενα H Fisher-Price ανακοινώνει τα ευρήματα της νέας της έκθεσης Παιχνίδι για όλους