Ποια μεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ;


Η κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ, του 1ου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνεχίζει με καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες αλλά και μοναδικές προσφορές να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κοινού! Γιατί μια μεγάλη ομάδα δε φτάνει μόνο να είναι καλύτερη στο γήπεδο και να κερδίζει, αλλά να δίνει συνεχώς περισσότερα σε αυτούς που την έχουν επιλέξει. Έτσι, όπως με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που «υπέγραψε» με την κορυφαία ομάδα, η ZeniΘ υποδέχεται στους κόλπους της μια πλειάδα δημοφιλών προσώπων από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του θεάτρου.

Κορυφαίοι παίκτες της ελληνικής showbiz θέλουν να κερδίζουν στην «έδρα» τους – αφού όλοι εμπιστεύονται τη ZeniΘ για την ενέργεια του σπιτιού τους – και μοιράζονται με το ελληνικό κοινό την εμπειρία τους, σε συνέχεια της ανατρεπτικής καμπάνιας επικοινωνίας της εταιρείας. Τα νέα μέλη της κορυφαίας ομάδας θα ενημερώνουν το κοινό τους μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα για προσφορές σε φυσικό αέριο και ρεύμα, τις πρόσθετες υπηρεσίες αλλά και τις ψηφιακές δυνατότητες εξυπηρέτησης που προσφέρει η εταιρεία.

Τα ονόματα της κορυφαίας ομάδας θα ανακοινώνουν σταδιακά τη συμμετοχή τους με μια σειρά posts στα social media της ZeniΘ αλλά και στα προσωπικά κανάλια τους, καθώς έρχονται να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της εταιρείας, που την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά και τιμή μας ο κόσμος να μας δείχνει την εμπιστοσύνη του και να τον υποδεχόμαστε στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ. Σε μια ομάδα που όλοι είναι σημαντικοί και ο καθένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας ξεχωριστός για μας. Τα νέα μέλη της ομάδας μας θα φροντίζουν να ενημερώνουν το ελληνικό κοινό για τα καινοτόμα προϊόντα μας σε φυσικό αέριο και ρεύμα και τις υπηρεσίες μας ανάμεσα σε άλλα, αφού θα τα γνωρίζουν και οι ίδιοι από πρώτο χέρι. Γιατί όλα στη ΖeniΘ είναι θέμα εμπιστοσύνης και η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες της. Η πρόσκλησή μας είναι πάντα ανοιχτή και προσπαθούμε, μέσα από σκληρή δουλειά, όλοι οι Έλληνες να μας γνωρίσουν, να μας εμπιστευτούν και να έρθουν στην κορυφαία ομάδα ενέργειας».

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της ZeniΘ για να γνωρίσετε τα νέα μέλη της κορυφαίας ομάδας!

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘ παραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:
Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473
Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

Κέλλυ Κουφοπούλου, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 6971549964
Email: kelly.koufopoulou@ogilvy.com

Προηγούμενα Καταλυτικός ο ρόλος της Εταιρικής Διακυβέρνησης για την προσέλκυση επενδυτών και χρηματοδότησης
Επόμενα Kρυμμένα μυστικά που απογειώνουν τη χρηστικότητα του Google Maps