Κρατήστε το δέρμα σας νεανικό με φυσικό τρόπο


body-care

Η αντιγήρανση είναι διαχρονικά ένα από τα πιό πολυσυζητημένα θέματα που όλοι έχουμε ακούσει συμβουλές του τύπου “να πίνεις πολύ νερό για να ενυδατώνεται η επιδερμίδα” και διάφορα άλλα.

Οι φυσικές μέθοδοι αντιγήρανσης ανα τον κόσμο είναι πολλές και σε αρκετές περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα απο αυτα της χρήσης χημικών σκευασμάτων.

Ας δούμε ενδεικτικά κάποια από αυτά τα μυστικά ομορφιάς και αντιγήρανσης:

Διατροφή

-Το πράσινο τσάι όπως και κάποιες άλλες ποικιλίες τσαγιού είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά με αντιγηραντικές ιδιότητες που καθυστερούν τη γήρανση του οργανισμού σας .
– Το τζιντζερ. Το τζιντζερ περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στην ανάπλαση του κολλαγόνου
-Το λεμόνι. Ο χυμός λεμονιού περιέχει αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος και στην προστασία του κολλαγόνου.
Σε μερικά μέρη του κόσμου φτιάχνουν σκραμπ απολέπισης με χυμό λεμονιού και ζάχαρη για να διώξουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και να ανανεώσουν την επιδερμίδα.
-Τα κόκκινα σταφύλια,πλούσια σε αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικές ιδιότητες
– Η ζάχαρη και τα λιπαρά μπορεί να είναι νόστιμα, δεν είναι όμως υγιεινά, ακόμα και για το δέρμα.

Ενυδάτωση – Καθαρισμός

– Πλένετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα. Μία φορά όταν ξυπνάτε και μία φορά πριν πέσετε για ύπνο.
-Το νερό, η πρόσληψη περίπου 2 λίτρων νερού την ημέρα συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού, της επιδερμίδας και στην αποφυγή των ρυτίδων.

Άθληση

Τα σπορ επιτρέπουν στον οργανισμό να εκτονώνει το στρες, κάτι που επηρεάζει την υγεία του δέρματος.

– Κόψτε το κάπνισμα, μειώστε το αλκοόλ

Το τσιγάρο αλλά και το αλκοόλ είναι δύο παράγοντες που ευθύνονται άμεσα για τη γήρανση του δέρματος. Οπότε αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε, ελαττώστε την κατανάλωσή τους.

– Αντηλιακό για το πρόσωπο
Κάτι τόσο απλό όσο το να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μπορεί να βοηθήσει στο να παραμείνει το δέρμα σας όμορφο και ελεύθερο από την πρόωρη γήρανση. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε ένα τέλειο πρόσωπο.

Και οι συνταγές δε σταματούν εδώ, μην ξεχνάμε πως η φυσική αντιμετώπιση της γήρανσης και η σωστή και ισορροπημένη υγεία μας είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος μας στη μάχη για την αντιγήρανση.

Προηγούμενα Γιατί να επιλέξετε το Wordpress για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας
Επόμενα Δείτε τις καλύτερες τεχνικές προώθησης για το eshop σας