Marketing check up για το eshop σας


marketing-checkup-eshop

Marketing check up για το eshop σας με την βοήθεια του Inbound Marketing

Tο inbound marketing αποτελεί το νέο πολύτιμο σύμμαχο σας στην προσπάθεια ανάπτυξης των ηλεκτρονικών πωλήσεων του eshop σας.

Πόσο ευχαριστημένοι είστε όμως απο την τωρινή απόδοση του eshop σας;

Ας δούμε παρακάτω μια λίστα με διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το eshop σας και πώς το inbound marketing σας δίνει τις λύσεις:

1)Το eshop μου δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα της google

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε το content, (το περιεχόμενο)του eshop σας; Οι πελάτες σας μεταβάλλονται συνεχώς και μαζί τους μεταβάλλεται και η αναζήτηση γύρω απο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε. Το inbound marketing σας βοηθά να δημιουργήσετε κείμενα και άρθρα που θα χρησιμοποιούν νέες λέξεις κλειδιά, νέες φράσεις που θα οδηγήσουν το eshop σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και σε θεαματικά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

2) Το eshop μου δεν έχει αρκετές πωλήσεις.

Ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα eshop είναι οι μειωμένες πωλήσεις. Μία απο τις πιθανές αιτίες είναι η αναποτελεσματική προβολή του eshop σας σε κοινό που δεν ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σας. Εδώ το inbound marketing έρχεται να δώσει τη λύση. Με το inbound marketing έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χρήσιμο και χρηστικό περιεχόμενο, άρθρα, blog posts, video, infographics το οποίο θα προσελκύσει στην ιστοσελίδα σας ακριβώς το κοινό εκείνο που ενδιαφέρεται να αγοράσει τα προϊόντα σας. Αποτέλεσμα; Κατακόρυφη αύξηση conversion και αύξηση πωλήσεων για το eshop σας.

3) Το eshop μου δεν δέχεται επισκέψεις απο τα social media.

Μια σελίδα social media για να είναι επιτυχημένη και αποδοτική πρέπει να έχει περιεχόμενο που να κινεί αμέσως το ενδιαφέρον του χρήστη. Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσθέσατε στα εταιρικά σας social media video, έξυπνα infographics, άρθρα χρήσιμα και σχετικά με τα προϊόντα που παρέχετε, επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας; Το inbound marketing σας βοηθα να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, χρήσιμο , μοντέρνο το οποίο θα διοχετέυσετε στα social media αυξάνοντας το engagement και την επισκεψιμότητα του eshop σας. Επιπλέον με την προσθήκη στις social media σελίδες σας κουμπιών CTA, ή αλλιώς κουμπιών προτροπής, τύπου “Αγοράστε τώρα” ,”Καλέστε τώρα” κλπ , αυξάνετε τους επισκέπτες που έρχονται στο eshop σας για να αγοράσουν.

Βλέπουμε λοιπόν πως το inbound marketing είναι αναπόσπαστο κομμάτι για ένα επιτυχημένο eshop και θέτει τις βάσεις για μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

Η WEBONE σας παρέχει πλήρη πακέτα inbound marketing σχεδιασμένα για να οδηγήσουν το eshop σας στο επόμενο επίπεδο. Τα οικονομικά μας πακέτα περιλαμβάνουν από κατασκευή του eshop σας και διαρκή τεχνική υποστήριξη μέχρι στοχευμένο seo και content marketing, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη στρατηγική που θα απογειώσει τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα σας.

Προηγούμενα Ανακουφίστε τα κουρασμένα πόδια σας με καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης
Επόμενα Αλλεργίες τι είναι και πως μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε