Η Mastercard μεγάλος χορηγός του Greece Race for the Cure® για 5η συνεχόμενη χρονιά


Αρωγός των δράσεων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», η Mastercard συμβάλει στις προσπάθειες ενημέρωσης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2020 – Η Mastercard, στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ως μεγάλος χορηγός του digital Greece Race for the Cure® 2020. Φέτος, ο μεγαλύτερος αγώνας κοινωνικού σκοπού στην Ελλάδα, στη 12η χρονιά διεξαγωγής του και στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του Covid-19, αλλάζει μορφή και διενεργείται διαδικτυακά, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Mastercard, αποτελεί σταθερό σύμμαχο στην προσπάθεια ενημέρωσης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρεία αναμένεται να δώσει δυναμικά το «παρών» στον αγώνα ορόσημο για την Ελλάδα, συμμετέχοντας με τη δική της δρομική ομάδα, και προωθώντας τις δράσεις της διοργάνωσης μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας της και το δίκτυο συνεργατών της. Μέσα από μία κοινή πορεία πέντε χρόνων, η Mastercard έχει ενισχύσει εμπράκτως τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συνεισφέροντας στις ενέργειές του για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού, των εργαζομένων υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η νέα μορφή της διοργάνωσης, πρόκειται να αποτελέσει μία μεγάλη πανευρωπαϊκή γιορτή, καθώς 30 διοργανώσεις Race for the Cure® από ολόκληρη την Ευρώπη, πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου, σε μια «ψηφιακή» εκδήλωση διάρκειας τριών ημερών. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, περπατώντας την απόσταση των 3 χιλιομέτρων, ή τρέχοντας αυτή των 5 χιλιομέτρων στον χώρο της δικής τους επιλογής.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι για τη συνεργασία που έχουμε χτίσει με το Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», μέσα από την υποστήριξη μας στο Greece Race for the Cure® τα τελευταία πέντε χρόνια. Φέτος, σε μια δύσκολη συγκυρία, χαράζουμε και πάλι μαζί τον δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί, τρέχουμε σε μια μεγάλη πανευρωπαϊκή γιορτή, στηρίζοντας έναν πολύ σημαντικό σκοπό και μία διοργάνωση ανεκτίμητης αξίας».

Η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά για τη φετινή διοργάνωση: «Μπορεί, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία, η πραγματοποίηση του Greece Race for the Cure® με το μαζικό γιορτινό χαρακτήρα που το έχουμε συνηθίσει να μην είναι εφικτή για φέτος, ο αγώνας μας, όμως, θα πραγματοποιηθεί προσαρμοσμένος στις συνθήκες που επιβάλλουν τα δεδομένα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Γι’ αυτό γίνεται digital, ως μέρος του digital Race for the Cure® 2020, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 30 πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι καμία συνθήκη δε μπορεί να μας εμποδίσει να βάλουμε και φέτος το δικό μας “λιθαράκι” στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει ανεξαρτήτως συνθηκών. Η Mastercard είναι μαζί μας για 5η συνεχή χρονιά ως Μέγας Χορηγός του Greece Race for the Cure®, συνεχίζοντας ως πολύτιμος συνοδοιπόρος μας στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σας περιμένουμε όλους στις 25-26-27.09.2020 για να εκπροσωπήσουμε δυναμικά την ελληνική συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό digital Race for the Cure® 2020!»

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας. Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.com|Twitter: @MastercardNews | Instagram: @MastercardGR | Facebook: MastercardGreece | LinkedIn: linkedin.com/company/mastercard

Σχετικά με το Greece Race for the Cure®

Στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, το «Άλμα Ζωής» διοργανώνει από το 2009 τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περίπατο Greece Race for the Cure® με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® και ως ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Think Pink Europe®. Ο 11ος Συμβολικός Αγώνας Δρόμου & Περίπατος Greece Race for the Cure® πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ζάππειο και κατάφερε, με 38.500+ συμμετοχές, να παραμείνει η μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας, διατηρώντας σταθερά τη θέση του 2ου μεγαλύτερου Race for the Cure® σε ολόκληρο τον κόσμο. Χιλιάδες άντρες, γυναίκες και παιδιά, “αγκάλιασαν” για μία ακόμα χρονιά τη διοργάνωση και το σκοπό της, επιλέγοντας να συμβάλλουν με τον δικό τους ενθουσιώδη τρόπο στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αλλά και στην αγαπημένη αυτή γιορτή για τη ζωή! Περισσότερα για τον Αγώνα μας μπορείτε να βρείτε εδώ: www.greecerace.gr.

Επικοινωνία: V+O Communication, Θανάσης Κωστάκης, tko@vando.gr τηλ. 210 7249000 (298)

Προηγούμενα Το 2nd Greek Corporate Governance Summit
Επόμενα Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ σύμφωνα με το νέο ΕΣΠΑ 2020