Ο Τέλειος Ελληνικός Καφές από τον Καφέ Λουμίδης Παπαγάλος


Καθημερινά, για να αντεπεξέλθεις στους δύσκολους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, αναζητάς την ισορροπία, τόσο στη διατροφή σου όσο και ό,τι άλλο κάνεις. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προσπάθειας είναι και ο ελληνικός καφές, καθώς περιέχει πολυφαινόλες. Έτσι, ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτελεί μία αγνή απόλαυση, ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, με πλούσιο άρωμα και μοναδική γεύση.

Ο ελληνικός καφές μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης, αλλά και λόγω των συστατικών που περιέχει όπως η καφεΐνη, βελτιώνει τη διάθεση, την πνευματική διαύγεια, τη συγκέντρωση και την εγρήγορση. Ειδικότερα, ο καφές δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, διεγείρει τον εγκέφαλο και διευκολύνει την γνωστική λειτουργία. Επιπρόσθετα, ο καφές ενισχύει την πνευματική εγρήγορση, τη συγκέντρωση και μειώνει την πνευματική κόπωση.

Ο καφές έχει επίσης τη δυνατότητα να καταστέλλει τη λειτουργία της αδενοσίνης, μίας ουσίας που εκκρίνεται όταν τα κύτταρα του εγκεφάλου κουραστούν υπερβολικά, και μας κρατά μακριά από την ατονία και την πνευματική κούραση.

Πιείτε λοιπόν καθημερινά ελληνικό καφέ στην υγειά σας!

Προηγούμενα Τουρκουάζ – Ο Λίθος του Ουρανού & των 8 Ζωδίων
Επόμενα Ολιστική Ιατρική Και Αδυνάτισμα - Δείτε πως