Πως η ολιστική ιατρική βοηθάει στην αντιγήρανση


anti-agining-foods

Αντιγήρανση και ολιστική ιατρική

Η γήρανση του οργανισμού ξεκινά σιγά σιγά από την ηλικία των 25 περίπου όπου ο άνθρωπος συνεχίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα να νιώθει απόλυτα υγιής παρά τη φθορά που αρχίζει να υπάρχει. Η ολιστική ιατρική επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των παραγόντων που επηρεάζουν τη γήρανση και όχι στα συμπτώματά της, με αποτέλεσμα να χτίζει έναν υγιή οργανισμό και να επιβραδύνει τη γήρανση.

Ας δούμε παρακάτω ορισμένους τρόπους που βοηθούν στην αντιγήρανση:

 Καθώς μεταβάλλεται η ηλικία μας μεταβάλλεται και η διατροφή μας, ετσι πχ στα 40 δεν μπορούμε να τρώμε οτι στα 20. Η διατροφή μας για να είναι σωστή θα πρέπει να περιέχει τροφές πλούσιες σε βιταμίνες A,B,C,D,E , σε ασβέστιο, ιχνοστοιχεία κλπ για έναν γερό οργανισμό.

Η ισορροπημένη πρόσληψη πρωτεϊνών με τη σειρά της οδηγεί σε καλύτερη λειτουργία μυών και σκελετού. Όσο καλύτερη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά είναι η διατροφή μας, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο οργανισμός μας κι αυτό αντανακλάται και στο δέρμα μας.

Αν μέχρι σήμερα η διατροφή σας δεν ήταν πλούσια σε θρεπτικά ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινησετε τώρα. Θα εκπλαγείτε απο τα αποτελέσματα. Ο ολιστικός σας γιατρός είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το πρόγραμμα διατροφής που χρειάζεται ακριβώς ο οργανισμός σας.

2) Ενυδάτωση :

Οι ρυτίδες και η θαμπάδα είναι τα πρώτα σημάδια γήρανσης και προκαλούνται απο την όλο ενα και μεγαλύτερη αδυναμία της επιδερμίδας να παραμένει ενυδατωμένη. Πριν λοιπόν απευθυνθείτε στις χημικές μεθόδους αντιγήρανσης, φροντίστε ο οργανισμός σας να προσλαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα νερού καθημερινά, την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C μέσω της διατροφής σας . Τέλος μπορείτε να απευθυνθείτε στα φυσικά σκευάσματα ενυδάτωσης που θα σας προσφέρουν άριστα αποτελέσματα.

3)Κρατήστε τον οργανισμό σας σε φόρμα

Η άσκηση, ο επαρκής ύπνος, η ξεκούραση και η καλή φυσική κατάσταση κρατούν τον οργανισμό σας καθαρό απο τοξίνες και συμβάλουνστην αντιγηραντική σας ασπίδα.

Προηγούμενα Υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων
Επόμενα 1η Έκθεση Φωτογραφίας "Εδώδιμα"