ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ προϊόντων VEGAN από την COSMOCERT σε συνεργασία με την EVE VEGAN


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η COSMOCERT από τον Ιούλιο 2020 είναι ο πρώτος Ελληνικός εγκεκριμένος Φορέας Ελέγχου & Πιστοποίησης του Προτύπου Vegan (Expertise Végane Europe) για την παροχή μιας νέας υπηρεσίας πιστοποίησης που αφορά σε προϊόντα, τα οποία:
δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα, τα συστατικά τους,
δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα από ή για λογαριασμό της εταιρείας,
τα βοηθητικά μέσα επεξεργασίας που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παρασκευής είναι για χορτοφάγους και
δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ).

Σε ποιους απευθύνεται

Η πιστοποίηση EVE VEGAN® είναι ένα ιδιωτικό πρότυπο που έχει παγκόσμια αναγνώριση.
Το πρότυπο ισχύει για όλα τα ακατέργαστα, ημιτελή και τελικά προϊόντα τροφίμων. Με το παρόν Πρότυπο είναι εγγυημένα τα ελάχιστα κριτήρια που αναγνωρίζονται από τη διεθνή κοινότητα Vegan.

Διαδικασία απόκτησης Σήματος EVE VEGAN

Βήμα 1 ▪ Αίτηση / Σύμβαση
Βήμα 2 ▪ Αξιολόγηση τεκμηρίωσης
Βήμα 3 ▪ Έλεγχος επιτόπου στην παραγωγή
Βήμα 4 ▪ Έκθεση ελέγχου / Πιστοποίηση
Βήμα 5 ▪ Παρακολούθηση
Βήμα 6 ▪ Ανανέωση κατά τη λήξη

Γιατί EVE VEGAN;

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Πιστοποίησης EVE VEGAN είναι ότι ανάμεσα στα διάφορα πρότυπα που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτή βασίζεται στην επιτόπου επιθεώρηση και όχι στην αυτοδήλωση.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα EVE VEGAN® έχουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η επένδυση στην πιστοποίηση είναι διαρκής δέσμευσή μας επειδή εγγυάται τις επιχειρηματικές σας σχέσεις με όλους εκείνους που αναπτύσσουν εμπορικές συναλλαγές χωρίς την εκμετάλλευση των ζώων.
Χρησιμοποιήστε το πιστοποιητικό EVE VEGAN® για να αποκτήσετε μια επιτυχημένη πρόσβαση σε μια βάση πελατών που έχει δεσμευτεί στα νέα καταναλωτικά μοτίβα.

Ποια είναι η COSMOCERT
Ο Φορέας Πιστοποίησης COSMOCERT προσφέρει στην Ελλάδα και διεθνώς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, των Συστημάτων Πιστοποίησης Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων και των Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών (Πρότυπα ”We do local”, Ελληνικό Πρωινό, Boutique hotels κ.λπ.), Συστημάτων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GLOBAL.G.A.P., AGRO 2), Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (Πρότυπα ISO), και άλλων ειδικών Διεθνών Προδιαγραφών Ποιότητας.
Διαπιστευμένη από το Ε.ΣΥ.Δ., Κοινοποιημένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναγνωρισμένη από Διεθνή Σχήματα Πιστοποίησης, και το Ξ.Ε.Ε, εγκεκριμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η COSMOCERT επιβεβαιώνει εμπράκτως την πολιτική της που αρθρώνεται γύρω από 3 άξονες: την ικανοποίηση των πελατών της, την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την αξιοπιστία της πιστοποίησης.

Πληροφορίες : +30 210 6712855 |info@cosmocert.gr

COSMOCERT S.A.- Υπηρεσίες Πιστοποίησης | Certification Services
Καμπούρογλου Δ. 25, ΤΚ 115 25, Αθήνα | 25 Kampouroglou D. street, GR 115 25, Athens

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EVE VEGAN βρείτε εδώ https://www.certification-vegan.org/en/

Προηγούμενα Νέο φαρμακευτικό σκεύασμα για την υπερλιπιδαιμία από τη Lavipharm
Επόμενα Η Monika… άνθισε στο Ηρώδειο!