Πίτες με χειροποίητο φύλλο – Σεμινάριο


Χωριάτικη πίτα με χειροποίητο φύλλο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου;

Αν θέλεις να μάθεις να “ανοίγεις” το πιο εύκολο, τριφτό και νόστιμο φύλλο για χωριάτικη πίτα, είναι βέβαιο πως πρέπει να παρακολουθήσεις αυτό το σεμινάριο!!!

 

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ώρες διεξαγωγής 11.00 έως 15.00

Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 117

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ WORKSHOP
– Η ζύμη για το τέλειο φύλλο πίτας (δοσολογία)
– Πώς ανοίγουμε φύλλο
– Συνταγές για τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πίτα πράσο-κιμά (πώς φτιάχνουμε τη γέμιση)
– Κάνε τη δική σου πίτα!!

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:
– Φάκελλο με όλες τις συνταγές που θα κάνουμε στο Workshop
– Την δική σου πίτα για το σπίτι!!

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ξεκινά ένας κύκλος σεμιναρίων με σκοπό να γνωρίσουμε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και πώς να τις μαγειρεύουμε!!

Ειδική τιμή σεμιναρίου: 25 ευρώ
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ο φάκελος συνταγών και τα υλικά
(Αξία σεμιναρίου 60€)

Επικοινωνία για κρατήσεις θέσεων: 690 7747 022

Λίγα λόγια για να γνωριστούμε:
Αναστασία Καδρέβη (Food Blogger)

Γεννήθηκα σε μια πανέμορφη πόλη, τη Βέροια, πριν από 51 χρόνια.
Με ρίζες Μικρασιάτικες από τη γιαγιά Αναστασία και τον παππού Στρατή, μεγάλωσα σε μια καθαρά παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

Όλα αυτά τα χρόνια με απασχολεί ο τρόπος ζωής και η διατροφή μας τις τελευταίες δεκαετίες.
Έτσι, αποφάσισα να παρουσιάσω και να μοιραστώ μαζί σας, όλα όσα έμαθα από τη γιαγιά και τη μαμά μου σκαλίζοντας αναμνήσεις, παλιά τετράδια συνταγών και ρωτώντας θείες και παλαιές νοικοκυρές.

Παρακολουθώ σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη Μεσογειακή Διατροφή, την Ελληνική Κουζίνα και δε χάνω ευκαιρία να ταξιδεύω και να ψάχνω αυτό το διαφορετικό που έχει η ελληνική ύπαιθρος!

Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας, σίγουρα κάτι καλό έχω να μοιραστώ μαζί σας!
Το ταξίδι συνεχίζεται και είναι μαγικό!!

Περισσότερα: https://sentoukitisgiagias.blogspot.com/

Προηγούμενα Λάπις Λάζουλι – Η πέτρα του Ουρανού
Επόμενα 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός "Εδώδιμα" food photography!!

No Comment

Leave a reply