Συσκευασία τροφίμων: Δείτε τους 7 λόγους για να επιλέξετε την Estia Pack


Η Estia Pack ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987, με έδρα το Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και έχοντας ως αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ειδών συσκευασίας τροφίμων.

Η προσήλωση μας στην ποιότητα, στην λεπτομέρεια, ο απόλυτος σεβασμός στους συνεργάτες μας, το μεράκι και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και την δημιουργία μιας άρτιας μονάδας παραγωγής, που με τα χρόνια εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.

Στηριζόμενη στις αρχές της, την ταχυτητα, την αξιοπιστία, τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής η Estia Pack αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη και βασικό προμηθευτή πολλών κορυφαίων μεγάλων εταιριών.

Η Εταιρία έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, προσαρμόζει τα προϊόντα της ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η βέλτιστη λύση επιτυγχάνεται με την στενή συνεργασία της εταιρίας με τον πελάτη σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα διάθεσης ενός μεγάλου εύρους προϊόντων συσκευασίας, μέσα από την διαρκή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας τα οποία κατασκευάζονται συνεχώς με νεότερες και βελτιωμένες τεχνολογίες.

Το εύρος των προϊόντων και οι υπηρεσίες μας μαζί με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε εξασφαλίζουν την τεχνική αρτιότητα, την ευελιξία και το προσιτό κοστολόγιο, γεγονός που μας καθιστά την πρώτη σας επιλογή.

Οι λόγοι για να επιλέξετε την Estiapack για την συσκευασία των τροφίμων σας είναι πολλοί, ας δούμε 7 από αυτούς:

-Άριστη ποιότητα εκτύπωσης και υλικών που σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

-Δημιουργία μακέτας βασισμένη στις δικές σας ανάγκες

-Δημιουργία προσχεδίων – δοκιμίων από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να δημιουργήσουμε την ιδανική συσκευασία για εσάς.

-Παράδοση στο χώρο σας, με ταχύτητα και ασφάλεια.

-Μεγάλη γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες

-Οι πιο προσιτές τιμές της αγοράς προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής

-Άμεση και συνεχής υποστήριξη

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε

– χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Χαρτοσακούλες και χαρτιά περυτιλίγματος . Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων.

-Και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στις συσκευασία τροφίμων.

Θα μας βρείτε: Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Προηγούμενα Αρώματα καλοκαιριού...μόνο για εσάς από τα αρώματα ζωής
Επόμενα Πως η σωστή εκτύπωση στη συσκευασία σας θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας