Sorbet με ΘΕΟΝΗ για 2η χρονιά στα Fresh Patisserie!


Η πιο γλυκιά καλοκαιρινή συνεργασία επανέρχεται με νέες γεύσεις!

Αθήνα, Ιούνιος 2020 – Η πιο δροσερή και ανάλαφρη επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις αγαπημένες γεύσεις sorbet, τώρα και χωρίς ζάχαρη!

Φέτος απολαμβάνουμε 7 λαχταριστές γεύσεις sorbet από 100% φυσικά φρούτα σε κανονική αλλά και sugar free εκδοχή με βάση το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα, Καρδίτσας. Βρείτε στα καταστήματα Fresh Patisserie τα sorbet με βάση το πολυβραβευμένο νερό ΘΕΟΝΗ, αναζητώντας τη συσκευασία με την χαρακτηριστική μπλε σταγόνα, στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter & Σοκολάτα bitter χωρίς ζάχαρη. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε κατόπιν παραγγελίας τις γεύσεις Ροδάκινο και Lychee.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσιστικό sorbet με φρουτώδη γεύση και ελάχιστες θερμίδες. Όπως εξηγεί και ο Νεκτάριος Βουρίκης, Executive Chef των Fresh Patisserie, «Η μοναδική σύνθεση που χαρακτηρίζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναδεικνύει τις γλυκές νότες των φίνων υλικών, απογειώνοντας τη γεύση των φρούτων».

Η δημιουργικότητα συναντά τα πιο φίνα υλικά και σμίγει με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, για ένα μοναδικό sweet treat εν όψει καλοκαιριού.

Η ζωή είναι πιο γλυκιά με… ΘΕΟΝΗ!

Συνοδεύστε τις sorbet γεύσεις με τον πιο κομψό σύμμαχο ενυδάτωσης, τη stylish φιάλη 330 ml του ΘΕΟΝΗ. Ανακαλύψτε τη στα ψυγεία των Fresh Patisserie και χαρίστε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ανάσα δροσιάς και ενυδάτωσης!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Fresh Patisserie

Λεπτές και μοναδικές γεύσεις, γαλλικό φινίρισμα, νεωτεριστικές συσκευασίες με άποψη και γλυκά που διαφέρουν είναι τα χαρακτηριστικά των ζαχαροπλαστείων Fresh. Οι πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες και Γάλλους chef, αλλά και όλες οι νέες τάσεις της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει το Fresh ως το κορυφαίο brand της εγχώριας patisserie. Στα δεκαοκτώ καταστήματα μινιμαλιστικής αισθητικής, το γλυκό αποτελεί το κέντρο του χώρου ενώ το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον σύγχρονο καταναλωτή που επιθυμεί να μυηθεί σε πλουραλισμό ευφάνταστων γεύσεων.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Ελένη Μήτσου ΙΙ mitsou.e@theoniwater.gr

PR Agency
CONCEPT Communication Strategies I 2108025662

Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr ΙΙ Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr ΙΙ

Αλεξάνδρα Καπέτη akapeti@conceptcom.gr

Προηγούμενα Προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας το χρυσάφι του χρόνου»
Επόμενα Πρωτοποριακή χειρουργική αφαίρεση όγκου στο πάγκρεας