Σπιτικό παγωτό με 3 υλικά


Υλικά:
1 μόρφατ
1 γάλα ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ
3 βανίλιες

Εκτέλεση:
Σ’ ένα μπωλ χτυπάμε καλά τη μόρφατ.

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μίγμα.

Προσθέτουμε το εβαπορέ και τις βανίλιες και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά μας.

Βάζουμε το μίγμα σε σκεύος που αντέχει στην κατάψυξη και το αφήνουμε εκεί για μία ώρα.

Βγάζουμε από την κατάψυξη, χτυπάμε καλά για άλλα 5 λεπτά και βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη μέχρι να γίνει πήξη καλά.

Σερβίρουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας, με μπισκότο ή ό,τι άλλο θέλουμε!

Μικρά μυστικά:
· Εάν θέλουμε να κάνουμε διαφορετικές γεύσεις παγωτού, χωρίζουμε μια ποσότητα του μίγματος σε άλλο σκεύος και προσθέτουμε κακάο, μαρμελάδα, κομματάκια φρούτων, ξηρούς καρπούς ή ό,τι άλλο θέλουμε

Προηγούμενα Καρύδες από σπίτι ... με 2 υλικά
Επόμενα Εκδρομή στη μαγική Θράκη!