Η Stripe επίσημα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα


Μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ψηφιακών πληρωμών, η αμερικανική Stripe, ξεκινάει λανσάρει από σήμερα τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα.

Έχοντας ιδρυθεί το 2011 από τα αδέρφια Collison, η Stripe έχει ξεχωρίσει για τη δυνατότητα που δίνει στα ηλεκτρονικά καταστήματα να δεχθούν πολύ εύκολα πληρωμές από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, παρέχοντάς τους μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες, μέσα από ένα ευέλικτο api που κάνει τη ζωή εύκολη στους προγραμματιστές και στους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων. Την πλατφόρμα της Stripe χρησιμοποιούν εκατομμύρια επιχειρήσεις στον κόσμο, μεταξύ των οποίων νεοσύστατες startup αλλά και επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η Google, η Amazon, η Uber και το Shopify.

Στις υπηρεσίες που ξεχωρίζουν περιλαμβάνεται η εξατομικευμένη εμπειρία Checkout με τις επιχειρήσεις μπορούν πλέον να προσαρμόσουν τη διαδικασία checkout, είτε αυτό πραγματοποιείται στις ιστοσελίδες τους είτε στις εφαρμογές τους αλλά και η υποστήριξη πολυνομισματικής τιμολόγησης με τις επιχειρήσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν και να δεχθούν πληρωμές ανά τον κόσμο, σε περισσότερα από 130 νομίσματα, με την Ελληνική επιχείρηση να λαμβάνει πάντα χρήματα σε ευρώ. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Stripe και στην ασφάλεια, με τα στοιχεία του πελάτη να αποστέλλεται αυτόματα στην εταιρεία και να φυλάσσεται σε ειδικές θυρίδες ασφαλείας που διαθέτει, χωρίς η επιχείρηση να χρειάζεται να διατηρεί το δικό της σύστημα ασφάλειας, το οποίο πρέπει να είναι σύμφωνο με τα πρότυπα ασφαλείας δεδομένων «Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Για κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress και σύνδεση με την Stripe ελάτε στην WEBONE

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η τιμολόγηση της Stripe ξεκινάει στο 1.4% +0.25% για κάθε χρέωση κάρτας στην Ελλάδα, χωρίς να περιλαμβάνει επιπρόσθετα έξοδα εγκατάστασης ή κρυφές χρεώσεις. Σε ότι αφορά τις απάτες, η εταιρεία αναφέρει ότι χρησιμοποιεί έναν ιδιαίτερο μηχανισμό «που παρέχει ασυναγώνιστη προστασία σε θέματα ηλεκτρονικής απάτης και ψεύτικων συναλλαγών, τόσο στις ελληνικές επιχειρήσεις όσο και στους πελάτες τους».

«Η Ελλάδα διαθέτει ένα μεγάλο κεφάλαιο σε επιχειρηματικό και τεχνολογικό ταλέντο και πιστεύουμε ότι όλο και περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα μπορούν να επεκταθούν παγκοσμίως» αναφέρει ο κ. Felix Huber, Επικεφαλής για την Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για τη Stripe. «H Stripe στοχεύει στην ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων, ώστε να εξάγουν τη δημιουργικότητά τους και την φιλοδοξία τους στον υπόλοιπο κόσμο».

Προηγούμενα Ποια είναι τα καλύτερα είδη χαρτοσακούλας - Estia Pack
Επόμενα Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion by Amita Motion!