Και φέτος, το καλοκαίρι το φέρνει το www.mysunshine.gr.
Το καινοτόμο e-shop που φροντίζει όλη την οικογένεια!

Έχουμε καλοκαίρι σημαίνει έχουμε mysunshine.gr! Με λίγα λόγια, τα έχουμε όλα: Σωσίβια, γυαλιά ηλίου, καπέλα, ρούχα και μαγιό με ηλιοπροστασία UV, πετσέτες, πόντσο, τσάντες θαλάσσης και όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές, με την υπογραφή και την ποιότητα που φέρουν τα πιστοποιημένα και μεγαλύτερα Brands σε ολόκληρο τον κόσμο! Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα τη μεγάλη ποικιλία σε είδη για τον «ήλιο και τη Θάλασσα» που έψαξε, δοκίμασε και ενέκρινε η οικογένεια του mysunshine.gr για την ασφάλεια και φροντίδα της δικής σας οικογένειας και φέτος στις διακοπές!

Σωσίβιο Swimtrainer
Θέλετε το μωρό σας να μπει στο νερό χωρίς φόβο και να το δείτε σε λίγες μόλις μέρες να κολυμπάει σα βατραχάκι; Η Swimtrainer είναι η πιο ασφαλής λύση για να αγαπήσουν τα παιδιά το υγρό στοιχείο και να αναπτύξουν γρήγορα όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να μάθουν κολύμπι. Διαθέσιμο σε 3 τύπους, κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο το σωσίβιο Swimtrainer αποτελεί ένα εκπαιδευτικό σύστημα κολύμβησης για παιδιά από 3 μηνών έως 8 ετών και είναι ένα από τα πιο ασφαλή συστήματα εκμάθησης κολύμβησης λόγω του ειδικού σχεδιασμού με ρυθμιζόμενους ιμάντες.

Ρούχα με UV προστασία ║ Jakabel και Mayoparasol
Λέμε ΝΑΙ στο παιχνίδι στην θάλασσα αλλά ΟΧΙ χωρίς την απόλυτη προστασία από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες του Ήλιου! Φορέστε την αντιηλιακή προστασία στα ρούχα του παιδιού σας και απαλλαγείτε από την αντιηλιακή κρέμα χάρη στα ειδικά ρούχα της εταιρείας Jakabel και της εταιρείας Mayoparasol! Γιατί να τα προτιμήσετε;
Προσφέρουν προστασία UVP50+ χάρη στην ειδική τους ύφανση
Είναι ελαφριά
Χαρίζουν άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων
Στεγνώνουν γρήγορα και είναι πολύ δροσερά.
Τα Mayoparasol είναι διαθέσιμα για ηλικίες από 6 έως 24 μηνών
Τα Jakabel είναι διαθέσιμα για ηλικίες από 2 έως 13 ετών

mysunshine.gr
Το mysunshine.gr είναι το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν γίναμε για πρώτη φορά γονείς. Αποφασισμένοι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο ασφαλές και απόλυτα υγιεινό στο μωρό μας, καταλήξαμε σε διαρκή αναζήτηση για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και αξιολόγηση και δεν συμβιβαστήκαμε με τίποτε λιγότερο. Έτσι, στο mysunshine.gr κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε πρωτότυπα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σαν μια φωτεινή ηλιαχτίδα!

Μερικά μόνο από τα αγαπημένα διεθνή brands που θα βρείτε στο mysunshine.gr είναι η πασίγνωστη Καμηλοπάρδαλη Σόφι που συντροφεύει τα περισσότερα μωρά στον κόσμο, οι υπνόσακοι Grobag με διεθνή βραβεία για την ασφάλεια και την υψηλή τους λειτουργικότητα, η Aerosleep με προϊόντα που σχεδιάζονται για απόλυτα ασφαλή βρεφικό ύπνο, η BabyOno με μία πλήρη σειρά προϊόντων βρεφανάπτυξης, η PennyScallan με τα πιο stylish αξεσουάρ, σακίδια και τσάντες, η Babylonia με τους ψηλής ποιότητας μάρσιπους και η Ki ET LA με τα πρωτοπόρα τα παιδικά γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα.

Προηγούμενα Γιατί να γίνεις Πρόσκοπος
Επόμενα Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 | Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, ΟΑΚΑ Τείχος των Εθνών