Δείτε τα βήματα που ακολουθούμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας


τα βήματα που ακολουθούμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Στη σημερινή εποχή που το 90% των υποψήφιων πελατών σας θα αναζητήσει διαδικτυακά πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας πριν κάνει κάποια αγορά , η εταιρική σας ιστοσελίδα αποτελεί τον πιο ισχυρό σας σύμμαχο.

Για όλους εσάς που θέλετε μια εταιρική ιστοσελίδα με πολύ ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για να την ανανεώνετε όποτε θέλετε, να είναι λειτουργικά άψογη, σχεδιασμένη όπως τη θέλετε και να αποτελεί δυνατό εργαλείο πώλησης τότε μία ιστοσελίδα WordPress αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε ιστοσελίδα WordPress:

● Είναι απόλυτα seo friendly

● Με πολύ χαμηλό χρόνο φόρτωσης κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης

● Με μεγάλη λειτουργικότητα ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε

● Συμβατή με όλες τις συσκευές, ώστε να προσφέρει άριστη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας απο όλες τις συσκευές.

● Πολύ εύκολη διαχείριση περιεχομένου ώστε πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνετε τις προσθήκες ή τις αλλαγές που θέλετε

● Είναι οικονομική

● Απόλυτα user friendly

● Δυνατότητα πολυγλωσσικής έκδοσης ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε όποιο κοινό επιθυμείτε ανεξάρτητα της γλώσσας που χρησιμοποιεί.

● Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα εργαλεία επιθυμείτε, απο εργαλεία marketing μέχρι ότι άλλο θέλετε.

[porto_blockquote]Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress-Γιατί να το επιλέξετε[/porto_blockquote]

Πως σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας στην WEBONE:

Πρώτα απ’ολα ο σκοπός μιας ιστοσελίδας είναι η ευρύτερη προβολή των προϊόντων σας και η αύξηση των πωλήσεων σας.

Αρχικά θα συζητήσουμε εκτενώς μαζί σας ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού πελάτη για εσάς, ποιό κοινό θέλετε να προσεγγίσετε και ποιο μήνυμα θέλετε να περάσετε, θα καθορίσουμε δηλαδή τον τύπο buyer persona που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Στη συνέχεια θα σχεδιάσουμε για εσάς μια ιστοσελίδα η οποία βήμα προς βήμα θα καθοδηγεί τον επισκέπτη σας στην λεπτομερή ενημέρωση γύρω από τα προϊόντα σας και στην τελική αγορά τους που είναι και ο κύριος στόχος. Δημιουργούμε δηλαδή για εσάς μια επιτυχημένη buyer journey στρατηγική ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι εξειδικευμένοι μας προγραμματιστές και γραφίστες στη συνέχεια θα αναλάβουν να υλοποιήσουν την ιστοσελίδα σας, να την κάνουν άρτια λειτουργική, με καθαρό κώδικα, με άψογο design και σχεδιασμό και σύστημα διαχείρισης περιεχομένου προσαρμοσμενο στις ανάγκες σας που θα σας επιτρέπει όποτε εσείς επιθυμείτε να προσθέτετε περιεχόμενο.

Σε κάθε φάση του σχεδιασμού της νέας σας ιστοσελίδας από τον καθορισμό του buyer persona μέχρι την τελική κατασκευή της ιστοσελίδας θα σας παρέχουμε συνεχή και άμεση ενημέρωση για κάθε βήμα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί απόλυτα και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Στη WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία και τα εξειδικευμένα μας στελέχη σας παρέχουμε πλήρη πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, διαρκή τεχνική υποστήριξη και πλήρη πακέτα προώθησης που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας το πιο δυνατό εργαλείο πωλήσεων για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κατασκευάσουμε μαζί τη νέα σας ιστοσελίδα.

Προηγούμενα «Συνεργασία Scholl και Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων για την υγιεινή των ποδιών»
Επόμενα Μπορώ να αποκτήσω μυϊκή δύναμη με φυτική πρωτεΐνη;