Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ σε όλα τα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ


Αθήνα, Αύγουστος 2020 – Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την είσοδό του στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Η δημοφιλής αλυσίδα supermarket, με δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 332 σημεία στην Ελλάδα, διαθέτει πλέον τις πολυσυσκευασίες ΘΕΟΝΗ 500ml και 1,5lt, συστήνοντας το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, στο ευρύ καταναλωτικό κοινό που επιλέγει τα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τις καθημερινές αγορές του.

Εδώ, για σένα!

Δύο εταιρίες, με αμιγώς ελληνική ταυτότητα και με κύριο μέλημά τους την ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους όσον αφορά την αγοραστική εμπειρία του σύγχρονου καταναλωτή. Η συνεργασία αυτή έρχεται να ενυδαναμώσει τη στρατηγική ανάπτυξης της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. με στόχο να φέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή που επιθυμεί να απολαμβάνει τα οφέλη του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο.

Ο CEO & Managing Director, Δημήτρης Τσέλιος, αναφέρει: «Είμαστε υπερήφανοι και πραγματικά ευτυχείς που μέσα σε μια δύσκολη συνθήκη καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς. Η είσοδός μας στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ επισφραγίζει την αυξανόμενη ζήτηση και την ανοδική πορεία του ΘΕΟΝΗ, το οποίο έχει ήδη κερδίσει μία σπουδαία θέση στην καρδιά των καταναλωτών».

Με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτών που αναζητούν την ποιότητα στην καθημερινή τους διατροφή και πλέον μπορούν να το γνωρίσουν και να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους μέσα από το πλησιέστερο supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Tο 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Με 332 καταστήματα, 311 καταστήματα λιανικής, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και ένα στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκόπουλο, Αττική, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Άνδρο και απασχολεί περισσότερους από 8.500 εργαζόμενους.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Ελένη Μήτσου ΙΙ mitsou.e@theoniwater.gr

PR Agency

CONCEPT Communication Strategies I 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr ΙΙ Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr ΙΙ
Αλεξάνδρα Καπέτη akapeti@conceptcom.gr

Προηγούμενα Δωρεάν έλεγχος υγείας και αποτελεσματικότητας του e-shop σας
Επόμενα H Mastercard δημιούργησε το μεγαλύτερο ψηφιακό «κύμα» στον κόσμο για τον εορτασμό του UEFA Champions League