Tom ford άρωμα, γοητεία, φινέτσα, ανεπανάληπτη ομορφιά


Tom Ford, ένα όνομα μια ιστορία..

Ηταν το 2004 όταν ο διάσημος σχεδιαστής Tom Ford άφηνε τον οίκο Gucci μετα απο μια πολυ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ώς σχεδιαστής για να λανσάρει τη δική του κολεξιόν ένδυσης και αρωμάτων που έμελλε να στεφθεί από απόλυτη επιτυχια.

Η νέα του σειρά αρωμάτων ξεκίνησε με το πολυβραβευμένο Black Orchid που αγαπήθηκε αμέσως από άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο. Με αρκετά βραβεία διακρίθηκαν εξίσου τα Violet Blonde, Café Rose, Jasmin Rouge, Grey Vetiver, Tom Ford for Men οπου κάθε ένα ξεκινά με μια μοναδική νότα από: amber, tobacco, black violet, leather, γαρδένια που υπόσχονται πολλά για το ταξίδι που επιφυλάσσει το άρωμα Tom Ford. Ένα άρωμα που μπορεί να φορεθεί και να αγαπηθεί εξίσου τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Όλα τα αρώματα βασίζονται για να δημιουργηθούν σε μια πολύ απλή φιλοσοφία,δεν έχει σημασια αν ενα αρωμα ειναι ακριβο ή όχι,σημασια εχει να σου προσφέρει αυτό ακριβώς που θες να μυρίσεις,ειτε αυτο ειναι λουλουδια,ενα λιβαδι,μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα,ή ακόμα και μια καραμελα που σας θυμιζει τα παιδικα σας χρονια. Σκεφτείτε το εξής, μια μυρωδιά μένει ανεξίτηλη στο μυαλο μας,ακόμα και μετα απο χρόνια μια μυρωδιά είναι ικανή να μας θυμίσει πολλά .

Black orchid:

Black orchid,ένα άρωμα μυθικό,που σε έλκει από μακριά.Ανατολίτικο,διαχρονικά πολυτελές,κομψό,αισθησιακό. Για άνδρες μοναδικους,τολμηρούς,ανεπανάληπτους.

Αρώματα τύπου από τα Αρώματα Ζωής

Noir:

Ανατολίτικο άρωμα,μια μοναδική σύνθεση της ανδρικής προσωπικότητας,με τον αντρα που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη κομψότητα με την αισθησιακή γοητεια του μυστηριώδους αντρα με την πολύπλευρη προσωπικότητα που κερδίζει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Soleil blanc:

Ζωηρό. Λαμπερό. Εθιστικό. Ένα άρωμα που πλημμυρίζει εσπεριδοειδή και λουλούδια,και ταξιδευει σε εξωτικά μέρη,σε νησιά μαγικά,ένα άρωμα γεμάτο καλοκαίρι και φως.

Grey vetiver:

Άρωμα καθαρό,αρσενικό,εμπνευσμένο από τον κομψό,χαρισματικό και προκλητικό άνδρα.Καθαριότητα και κομψότητα.Μια τέλεια αρμονία απο εσπεριδοειδή,εκλεπτυσμένα μπαχαρικά,ξύλο,πικάντικες νότες μοσχοκάρυδου και με αποκορύφωμα τις νότες ίριδας.

Velvet orchid:

Ένα μυστικιστικό άρωμα θηλυκότητας,με μια ιδιαίτερη μυρωδιά άκρως μαγική απο λεμόνι,γλυκό τριαντάφυλλο και ρούμι. Η επιτομή της γυναικείας μοναδικότητας μεσα απο μια σύνθεση που απογειώνει τις αισθήσεις.

Tom ford for men:

Το απόγειο της ανδρικής φινέτσας σύμφωνα με τον οίκο Tom Ford.Η μοναδικότητα μιας πικάντικης αύρας και ο μοντερνισμός της ξυλώδους νότα κάνουν το Tom Ford For Men ένα πληθωρικό άρωμα, κομψό και μοντέρνο ταυτόχρονα για έναν άνδρα μοναδικό,όπως εσείς. Το άρωμα σας είναι μια προσωπική υπόθεση,και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή,η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα,θηλυκή, ανεξάρτητη,δυναμική, ,για μια γυναίκα γεμάτη πάθος, ή αρρενωπή ,δυναμική,πολύπλοκη και μυστηριώδη προσωπικότητα για έναν άνδρα γεμάτο γοητεία που ξέρει να προκαλεί τον θαυμασμό.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γυναικεία και ανδρικά αρώματα τύπου για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο,με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Αρώματα Ζωης,ο προορισμός σας στα γυναικεία και ανδρικά αρώματα.

Θα μας βρείτε Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Προηγούμενα Δείτε γιατί είναι σημαντική η συσκευασία τροφίμων
Επόμενα ΕΣΠΑ-Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις