Webinar με τις βέλτιστες πρακτικές Native Advertising ενόψει Black Friday και γιορτών από το Project Agora


Webinar με τις βέλτιστες πρακτικές Native Advertising ενόψει Black Friday και γιορτών από το Project Agora

To Black Friday και οι γιορτές πλησιάζουν και το Project Agora σε συνεργασία με την Taboola, μοιράζεται τις βέλτιστες πρακτικές Native Advertising προσαρμοσμένες στην φετινή πραγματικότητα σε ένα hands-on webinar, με στόχο να βοηθήσει τα brands να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους μέχρι το τέλος του έτους.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 15:00, η Sofia von Wedemeyer, Media Account Manager από την Taboola και ο Λεωνίδας Ροπόκης, Senior Technical Account Manager από το Project Agora, θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες best practices και μυστικά βασισμένα στα πιο πρόσφατα data και μια live περιήγηση στην πλατφόρμα της Taboola, εστιασμένη στο optimization των καμπανιών για το φετινό Black Friday και τις γιορτές.

Το Native Advertising αποτελεί ξεκάθαρα τον 3ο πυλώνα – μαζί με το Social και το Search- κάθε επιτυχημένης digital media στρατηγικής. Η Taboola απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος της επένδυσης στον τομέα αυτό παγκοσμίως, με το Project Agora να είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της σε 25 αγορές στην περιοχή ΕΜΕΑ.
Ανακαλύψτε τα φετινά key trends και περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στο webinar στο site του Project Agora: projectagora.com

Εξασφαλίστε τη θέση σας!

Προηγούμενα Η ενεργειακή ψυχολογία EFT και η αντιμετώπιση του στρες
Επόμενα Μεταλλικές κατοικίες: Η σύγχρονη μορφή της νέας κατοικίας