Χαρτοσακούλες, το οικολογικό αποτύπωμα του brand σας


Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια ανάγκη  που γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική και η χρήση της χαρτοσακούλας και οικολογικών συσκευασιών από επιχειρήσεις και καταναλωτές είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Κάθε επιχείρηση οφείλει να μειώνει στο ελάχιστο την επιβάρυνση της στο περιβάλλον, μια κίνηση που οι καταναλωτές επιβραβεύουν πάντα.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε στην προστασία του περιβάλλοντος και να κερδίσετε το σεβασμό και την προτίμηση των καταναλωτών σας;

● Χρησιμοποιήστε χάρτινες σακούλες και τσάντες, για τις συσκευασίες των προϊόντων σας , γιατί είναι μια άκρως οικολογική συσκευασία, βιοδιασπώμενη, ανακυκλώσιμη και με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης.

● Χρησιμοποιήστε εκτυπωμένες χάρτινες σακούλες με ασφαλή μελάνια τα οποία δεν είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

● Δώστε κίνητρα στους πελάτες σας να χρησιμοποιησουν χάρτινες σακούλες αντί για κάποιο υλικό.

● Ενημερώστε τους πελάτες σας και το κοινό σας για την δυνατότητα ανακύκλωσης των χάρτινων τσαντών και τα πολλαπλά οφέλη που αυτό θα έχει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η αλλαγή ξεκινά από μια μικρή κίνηση και κάθε επιχείρηση και καταναλωτής μπορεί να έχει το δικό του μερίδιο στην προστασία του περιβάλλοντος. Για εμάς στην Estia Pack το να σας παρέχουμε τις πιο οικολογικές συσκευασίες της αγοράς είναι μια από τις βασικές μας αξίες διαχρονικά.

[porto_blockquote]Ποια είναι τα καλύτερα είδη χαρτοσακούλας[/porto_blockquote]

Η χάρτινη σακούλα σας λοιπόν είναι πολλά παραπάνω από μια απλή συσκευασία, είναι το μέσον για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με τον πιο αποδοτικό και άμεσο τρόπο στους υποψήφιους πελάτες σας προβάλοντας έτσι την δική σας οικολογική υπογραφή.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ πάνω στα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίας τροφίμων.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35

Email: info@estiapack.gr

Προηγούμενα Coaching The Future-One Day Conference
Επόμενα ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό