Σεμινάριο εξ’ αποστάσεως: Αποτοξίνωση του οργανισμού και βότανα


Περιγραφή σεμιναρίου.

Ο Σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ανθυγιεινές συνήθειες, καθιστούν τον οργανισμό αδύναμο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα. Η αναπόφευκτη έκθεση σε ένα περιβάλλον που μας τοξινώνει , εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, των καυσαερίων, των φυτοφαρμάκων και τέλος της μόλυνσης του εδάφους και του νερού κρατούν τον άνθρωπο δέσμιο σε τοξίνες και επιβλαβής ουσίες που απορροφούνται από τον οργανισμό του.

Η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η κατανάλωση αλκοόλ, η ανεπαρκής ξεκούραση και η παραμέληση προληπτικών μέτρων φαίνεται να μειώνουν έντονα το ανοσοποιητικό του οργανισμού και το καθιστούν επιρρεπή σε προβλήματα υγείας. Η συνεχής και σωστή φροντίδα του οργανισμού συμβάλλει στην ισορροπία του. Ο ανθρώπινος οργανισμός εξάλλου είναι σε θέση να προασπίζει τα ζωτικά του όργανα και τα συστήματα του με στόχο να εξομαλύνει τις αρνητικές του λειτουργίες. Σύμμαχος στην υγεία σας είναι η σωστή επιλογή φυσικών ακατέργαστων στοιχείων σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή. Η υψηλή τοξίνωση του οργανισμό ουσιαστικά μπλοκάρει τον μεταβολισμό και μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και δυσάρεστα συμπτώματα όπως δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, αίσθημα κόπωσης, κακή διάθεση, πονοκέφαλο, τριχόπτωση, παχυσαρκία κ.α

Για όλους τους παραπάνω λόγους ο οργανισμός μας χρειάζεται αποτοξίνωση. Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται οι συσσωρευμένες τοξίνες. Ο οργανισμός έχει δικό του σύστημα αποτοξίνωσης (νεφρά, συκώτι, δέρμα κ.τ.λ) το οποίο λόγο του μεγάλου οξειδωτικού φορτίου επιβαρυμένα με αποτέλεσμα να μην αποτοξινώνεται ο οργανισμός έτσι όπως πρέπει. Ο κατάλληλος συνδυασμός βοτάνων και τροφών επιτρέπει τις συσσωρευμένες τοξίνες να φύγουν και να μπορέσει ο οργανισμός να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα και να κάνει σωστά όλες τις ζωτικές του λειτουργίες.

Τα βότανα παρέχουν στον οργανισμό όλα όσα χρειάζεται για την ισορροπία του σε σωματικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αποτελούν το ισχυρότερο εργαλείο για ένα υγιή οργανισμό εξισορροπώντας την ενεργητικότητα και τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Η γνώση και η ορθή χρήση των βοτάνων είναι εξαιρετικά καθοριστική διότι η συνέργειες μεταξύ τους μπορούν να μεταβάλλουν τις ιδιότητες τους. Η πρόληψη και η αντιμετώπιση προβλημάτων είναι πραγματικές δυνάμεις που αναπτύσσονται στην σχέση ανάμεσα στην φύση και στον άνθρωπο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

1. Η σημασία της αποτοξίνωσης – Βασικές αρχές – Ολιστική προσέγγιση – Σχέσεις συστημάτων .

2. Αποτοξίνωση Ουροποιητικού – Πεπτικού συστήματος.

3. Αποτοξίνωση Νευρικού – Λεμφικού – Ενδοκρινικού συστήματος.

4. Αποτοξίνωση Δέρματος – Αναπνευστικού – Κυκλοφορικού συστήματος.

Η συνολική διάρκεια είναι 8 ώρες χωρισμένο σε ενότητες των δύο ωρών.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο δείτε στην ιστοσελίδα μας

Προηγούμενα 10 πράγματα που θα κάνουν το μωράκι σας να αγαπήσει την ώρα του ύπνου
Επόμενα Πρέσπες Ξενώνας το Πέτρινο