Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία


Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

H Ελλάδα όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο τουριστικός τομέας αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ελληνικής οικονομίας.

Πως ξεκινά όμως η οργάνωση ενός ταξιδιού ή των διακοπών; Μα φυσικά με την αναζήτηση ξενοδοχείων για διαμονή! Ας υποθέσουμε πως θέλετε να πάτε για παράδειγμα διακοπές στην Άνδρο , τι θα κάνετε? Θα ψάξετε online ποια ξενοδοχεία υπάρχουν στην Άνδρο ώστε να κάνετε την κράτηση σας.

Άρα εάν είστε ξενοδόχος και βρίσκεστε στην Άνδρο για να μπορέσουν να σας βρουν οι υποψήφιοι πελάτες σας θα πρέπει να έχετε μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία με μια επαγγελματική ιστοσελίδα και να εμφανίζεστε ψηλά στα αποτελέσματα της Google όταν κάποιος αναζητεί ξενοδοχεία στην περιοχή σας.

Πρακτικά , όταν οι πελάτες σας είναι online για να μπορέσετε να έχετε και εσείς αυξημένες κρατήσεις και έσοδα θα πρέπει να είστε και εσείς online με μια σωστά σχεδιασμένη επαγγελματική ιστοσελίδα.

Γιατί να αποκτήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας:

  • Αυξάνετε τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας άμεσα
  • Δέχεστε κρατήσεις όλο το 24ωρο και από όλα τα μέρη του κόσμου
  • Αποκτάτε μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Κερδίζετε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς
  • Αυξάνετε την αναγνωσιμότητα του ξενοδοχείου σας
  • Χτίζετε σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό σας

Το να έχετε όμως απλώς μια ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας δεν αρκεί, για να είναι αποτελεσματική και κερδοφόρα θα πρέπει να είναι σύγχρονη και να έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που φέρνουν έναν ιστότοπο στην κορυφή.
Ποια είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας για ένα ξενοδοχείο;

Σωστά δομημένα μενού:

Tι εννοούμε σωστά δομημένο μενού; Κατ αρχήν ας σκεφτούμε το εξής, ποιος θέλει να ψάχνει μέσα σε μια ιστοσελίδα σε μπερδεμένες κατηγορίες για να βρει αυτό που ψάχνει;

Με ένα ξεκάθαρο όμως μενού ξεκάθαρα θα μπορεί ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να βρει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου σας, τα χαρακτηριστικά των δωματίων , την επικοινωνία και το κουμπί «ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ».

Όσο πιο εύκολα μπορεί να βρει κάποιος τις πληροφορίες που ψάχνει τόσο πιο αυξημένες κρατήσεις και έσοδα θα έχει το ξενοδοχείο σας.

Επαγγελματικές φωτογραφίες:

Όταν μιλάμε για την ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου ισχύει πάντα ο κανόνας του μια εικόνα ισον χίλιες λέξεις! Οι φωτογραφίες των χώρων του ξενοδοχείου σας , των εξωτερικών χώρων και γενικά των ανέσεων που προσφέρετε στους επισκέπτες σας είναι η παρουσίαση του ξενοδοχείου σας στον υποψήφιο πελάτη σας.

Οι επαγγελματικές φωτογραφίες με την σωστή ανάλυση και γωνία λήψης, μπορούν να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας και να τον κάνουν άμεσα να πραγματοποιήσει κράτηση, καθώς θα τον «ταξιδέψουν στους χώρους σας και θα τον κάνουν να ονειρευτεί την παραμονή του και τις διακοπές του στο ξενοδοχείο σας.

Γρήγορος χρόνος φόρτωσης:

Μια ιστοσελίδα επαγγελματική για ξενοδοχεία θα πρέπει να έχει πολύ γρήγορο χρόνο φόρτωσης. συγκεκριμένα όλες οι έρευνες δείχνουν ότι μια επιτυχημένη ιστοσελίδα έχει χρόνο φόρτωσης κάτω από 3 sec , καθώς πάνω από το χρόνο αυτό οι επισκέπτες εγκαταλείπουν την ιστοσελίδα σας.

Συγκεκριμένα οι έρευνες δείχνουν πως πάνω από το 90% των χρηστών του ιντερνετ δηλώνουν πως δεν θα περίμεναν πάνω από 3 sec για να φορτώσει μια ιστοσελίδα και όσο πιο χαμηλός είναι ο χρόνος φόρτωσης τόσο πιο ευχαριστημένοι είναι.

Επίσης εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο SEO του ιστότοπου σας και συνεπώς στην τελική της κατάταξη στα αποτελέσματα της Google, μια και θεωρείται ως ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες ποιότητας που επηρεάζει σημαντικά το customer experience των χρηστών.

Εντυπωσιακό design και σχεδιασμός:

Όπως είναι φυσικό μια μοντέρνα ιστοσελίδα με ωραία χρώματα, ελκύει πολύ περισσότερο τους επισκέπτες από ότι μια μουντή ιστοσελίδα με θαμπά χρώματα και παλιό και παρωχημένο σχεδιασμό.

Μια μοντέρνα ιστοσελίδα δίνει την εικόνα μιας δυναμικής επιχείρησης που συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής, σέβεται τους πελάτες της και δίνει τον καλύτερο της εαυτό της στην άριστη εξυπηρέτηση τους. Σωστά επιλεγμένες γραμματοσειρές, χρώματα μοντέρνα , γραμμές κλασικές που να εμπνέουν θαυμασμό αλλά και κύρος, σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας με τα οποία οι επισκέπτες σας να μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας για να ρωτήσουν οτιδήποτε, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας τόσο εντυπωσιακή όσο και αποτελεσματική στο θέμα της αύξησης του αριθμού των κρατήσεων.

Responsive design:

Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας είναι να μπορεί να λειτουργεί και να παίζει το ίδιο καλά τόσο σε υπολογιστές όσο και σε κινητά.

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι περισσότεροι χρήστες του ίντερνετ χρησιμοποιούν το smartphone τους για να σερφάρουν καθημερινά και για αυτό ο ιστότοπος του ξενοδοχείου σας θα πρέπει να είναι εξίσου γρήγορος και οι φωτογραφίες να φαίνονται εξίσου καλά τόσο σε υπολογιστές όσο και σε mobile συσκευές!

Τα στοιχεία που καθορίζουν την ποιότητα μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας και την κάνουν κερδοφόρα όπως βλέπουμε είναι πολλά και για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να εμπιστευτείτε την εξειδικευμένη ομάδα της WEBONE.

Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία στην κατασκευή κερδοφόρων και επιτυχημένων ιστοσελίδων και τα εξειδικευμένα μας στελέχη , κατασκευάζουμε για εσάς ιστοσελίδες με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο σχεδιασμό, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και που αυξάνουν τις κρατήσεις και τα έσοδα του ξενοδοχείου σας κατακόρυφα.

Για να αποκτήσετε και εσείς την δική σας επιτυχημένη ιστοσελίδα που θα σας φέρει στην κορυφή της Google και των πωλήσεων επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και μάθετε περισσότερα. Για κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία ελάτε μαζί μας

Δείτε ακόμη:

Κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιαζόμενα δωμάτια

Στοιχεία επικοινωνίας

www.webone.gr
Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 41, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310-254007
Email: info@webone.gr

Προηγούμενα Ανοιχτό κάλεσμα του PCAI “Bridging the Gap”
Επόμενα Σεντούκι της Γιαγιάς - 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας