ΘΕΟΝΗ Δελτίο Τύπου: Πηγή Ζωής για την Καρδίτσα


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει τον τόπο του
με την καμπάνια Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Ζωής για την Καρδίτσα»

Αθήνα, Οκτώβριος 2020 – «Γεννημένο» στην Πηγή Γκούρα της Καρδίτσας, απ’ όπου αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μ., το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στέκεται δίπλα στον τόπο του και στους πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, μέσα από την καμπάνια Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Ζωής #GiaTinKarditsa». Έχοντας ήδη διαθέσει περισσότερες από 50.000 φιάλες στην ευρύτερη πληγείσα περιοχή, από την 1η έως και τις 31 Οκτωβρίου, το ΘΕΟΝΗ προσφέρει μέρος των πωλήσεων από τις πολυσυσκευασίες των 6 και 12 τεμαχίων στους Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου.

Βοήθησε κι εσύ, με ένα Instagram story!

Το ΘΕΟΝΗ αξιοποιεί τη δύναμη των Social Media με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της καμπάνιας Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Ζωής #GiaTinKarditsa». Για τις ανάγκες της καμπάνιας, το ΘΕΟΝΗ προχώρησε στον σχεδιασμό ενός branded Instagram sticker, καλώντας το κοινό να το μοιραστεί μέσα από τα stories του. Το sticker μπορείτε να το βρείτε στην κατηγορία “.GIFS” στα Instagram Stories, πληκτρολογώντας το keyword “THEONI / ΘΕΟΝΗ” στην αναζήτηση.

Από την 1η έως και τις 8 Οκτωβρίου 2020, για κάθε Instagram Story που μοιράζεστε χρησιμοποιώντας το sticker «Πηγή Ζωής #GiaTinKarditsa» και κάνοντας tag το @theoninaturalmineralwater, το ΘΕΟΝΗ προσφέρει €0,20 για τη στήριξη των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Ελένη Μήτσου ΙΙ mitsou.e@theoniwater.gr
PR Agency
CONCEPT Communication Strategies ΙΙ 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr
Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr
Αλεξάνδρα Καπέτη akapeti@conceptcom.gr

 

Προηγούμενα Νέα επιστημονική μελέτη δείχνει ότι το παιχνίδι με κούκλες οδηγεί τα παιδιά να αναπτύξουν την ενσυναίσθηση
Επόμενα Πως να βελτιστοποιήσετε το SEO στο eshop σας