Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop AMEA


Με την ανάγκη για κατασκευή eshop να γίνεται όλο και μεγαλύτερη για τις επιχειρήσεις σήμερα, η νέα επιδότηση Εσπα για κατασκευή eshop AMEA έρχεται να σας δώσει τη χρηματοδοτική λύση που ζητάτε.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με λιανικό εμπόριο με σκοπό την ενίσχυση τους και την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών τους πωλήσεων.

Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία στην κατασκευή eshop είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας με άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα, μοντέρνο και λειτουργικό design, και διαρκή τεχνική υποστήριξη.

Ένα eshop της WEBONE περιλαμβάνει μια λεπτομερή παρουσίαση της επιχείρησης σας, με την ιστορία σας, τους στόχους σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε, ώστε ο επισκέπτης του eshop σας να σας γνωρίσει πλήρως και να σας εμπιστευτεί.

Λεπτομερή τομέα shop όπου εκεί μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων θέλετε,με φωτογραφίες, λεπτομερής περιγραφές των προϊόντων σας, καλάθι αγορών συνδεδεμένο με πρόγραμμα ERP ώστε να γνωρίζετε σε real time τα αποθέματα σας σε κάθε προϊόν, και πολλά ακόμα εργαλεία που θα διευκολύνουν τόσο τον πελάτη όσο και την επιχείρηση σας.

Στην WEBONE κατά την κατασκευή του eshop σας διασφαλίζουμε την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας,με δυνατότητα να συνδέσουμε στο eshop σας όλους τους τρόπους πληρωμής που εσείς επιθυμείτε.

Όπως όμως σε κάθε επιχείρηση έτσι και σε ένα eshop η σωστή προβολή και προώθηση του eshop σας είναι απόλυτα αναγκαία για να έχετε αυξημένες πωλήσεις και υψηλή κερδοφορία.

Στην Webone με το εξειδικευμένο μας τμήμα marketing αναλαμβάνουμε πλήρως την SEO στρατηγική του eshop σας ώστε να κατακτήσετε την 1η θέση της Google για όλες τις επιθυμητές λέξεις κλειδιά.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το νέο σας επιτυχημένο eshop.

Προηγούμενα Αναμένεται σύντομα νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop
Επόμενα Παραμυθοσχολείο