Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας: Δείτε τι πρέπει να ελέγξετε πριν το ανέβασμα


Πολύ ωραία λοιπόν έφτασε η στιγμή που η κατασκευή της ιστοσελίδας έχει ολοκληρωθεί και η νέα επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη να βγει στον αέρα του διαδικτύου. Παρόλο που, μπορεί να είναι δελεαστικό και βιαζόμαστε να πατήσουμε το κουμπί “Upload”, υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες πράγματα που κάποιος πρέπει να ελέγξει πριν το κάνετε για να έχετε την μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω λίστα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι σχετικές λεπτομέρειες είναι καλυμμένες πριν ανεβάσετε την επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα σας. (η παρακάτω λίστα ελέγχου αφορά το CMS WordPress)

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας  και η λίστα ελέγχου σας

1) Ελέγξτε την ορθογραφία και τη γραμματική σας – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Respelt για να σαρώσετε ολόκληρο τον ιστότοπο και έπειτα Grammarly για να εργαστείτε σε μεμονωμένες σελίδες.

2) Δοκιμή της ιστοσελίδας σας σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και κινητά – Δείτε πως φορτώνει η το website σας στο τηλέφωνό σας και στο Chrome, τον Firefox, το Safari και τον Internet Explorer. Το Stack Browser είναι μια καλή επιλογή.

3) Δοκιμή των συνδέσεών σας (links) – Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο όπως το Screaming Frog για να δείτε αν κάποιος από τους συνδέσμους σας έχει σπάσει.

4) Δείτε την ταχύτητα του site σας– Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο Pingdom Tools για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπος και τι μπορεί να το επιβραδύνει.

Δείτε όλη την λίστα του επανασχεδιασμού της ιστοσελίδας εδώ

Προηγούμενα Ταχίνι ένα προϊόν υγείας, ομορφιάς και ευεξίας - Δείτε τα οφέλη του
Επόμενα Οι επενδύσεις της Google για να αναδείξει την ομορφιά της Ελλάδας στο εξωτερικό