Εξαγωγές τροφίμων: Δείτε πως με το content marketing θα αυξήσετε τις εξαγωγές σας


εξαγωγές τροφίμων

Ο εξαγωγικός προσανατολισμός μίας επιχείρησης είναι πάντα ο μεγαλύτερος στόχος της διαχρονικά. Το internet αποτελεί το κυρίαρχο μέσο προβολής μιας επιχείρησης στις αγορές του εξωτερικού καθώς μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

Η εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο, ως αποτέλεσμα μιας σωστά κατασκευασμένης σύγχρονης ιστοσελίδας και της εφαρμογής μιας στοχευμένης inbound marketing στρατηγικής μπορούν να σας φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα με πολυ χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με παραδοσιακές μεθόδους προώθησης.

Πιο αναλυτικά τα βήματα για μια επιτυχημένη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο που θα αυξήσει τις εξαγωγές σας είναι:

-Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας με σύγχρονο design, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμβατή με όλες τις συσκευές και με εύκολη πλοήγηση.

-Αναλυτική μελέτη του ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσετε, του κοινού στο οποίο απευθύνεστε και του βέλτιστου τρόπου προσέγγισης του.

-Σχεδιασμός και υλοποίηση στοχευμένης στρατηγικής inbound marketing, με τη δημιουργία περιεχομένου όπως άρθρα, blog posts, εταιρικών video και infographics τα οποια θα προσελκύσουν στην ιστοσελίδα σας ακριβώς το κοινό στο οποίο απευθύνεστε .

-Παρουσία στα social media με ποιοτικό υλικό, φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας και CTA ώστε ο πελάτης εύκολα να έρχεται σε επικοινωνία με την εταιρία σας.

-Δημιουργία landing pages όπου ο υποψήφιος πελάτης θα βρίσκει τις πληροφορίες που θέλει γύρω απ το προϊόν σας.

Εξαγωγές τροφίμων & Inbound marketing

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα του inbound marketing είναι :

Καλύτερη προσέγγιση των πελατών σας, πιο αμεσα και αποδοτικά καθώς τους παρέχετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζονται για το προϊόν σας πριν έρθουν σε επαφή με την επιχείρηση σας.Πολύ χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με παραδοσιακές μεθόδους όπως κλαδικές εκθεσεις και πολλά άλλα.

Η WEBONE σας παρέχει πλήρη πακέτα inbound marketing σχεδιασμένα για να οδηγήσουν την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο. Τα οικονομικά μας πακέτα περιλαμβάνουν απο seo και content marketing, μέχρι web design και social media marketing καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη στρατηγική που θα απογειώσει τις εξαγωγές και την αναγνωρισιμότητα σας.

Προηγούμενα Αλλεργίες τι είναι και πως μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε
Επόμενα Υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων