Η FIX Άνευ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής


Ολοήμερο event…άνευ προηγουμένου, παρέα με τη FIX Άνευ!

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2019 – Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο Πεζόδρομος της οδού Δραγάτση* στον Πειραιά, θα φιλοξενήσει μία διοργάνωση άνευ… προηγουμένου. Για 13η συνεχή χρονιά, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και διοργανώνουν ένα ολοήμερo διαδραστικό event, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής. Η FIX Άνευ, η αγαπημένη μπύρα άνευ αλκοόλ με τις λιγότερες θερμίδες, θα υποστηρίξει την εκδήλωση και θα βρεθεί στο πλευρό όλων όσοι ενδιαφέρονται για το wellbeing.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εκδήλωση θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για υγιεινές συνήθειες και διατροφικά ζητήματα, μέσω πολλαπλών δρώμενων. Αναγνωρισμένοι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι θα βρίσκονται εκεί, για να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές και να μυήσουν το κοινό σε έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής. Δωρεάν σωματομετρήσεις, ενημερώσεις, διατροφικές συμβουλές, outdoor fitness δραστηριότητες, ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες και πολλά ακόμα θα είναι διαθέσιμα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Η FIX Άνευ θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση και θα συντροφεύσει τους παρευρισκόμενους με τη δροσιστική και αυθεντική γεύση της. Η απολαυστική συνειδητή επιλογή που καταναλώνεται άνευ… ενοχών, καθώς έχει μόλις 14 θερμίδες ανά 100 ml, και συνάδει με την ισορροπημένη διατροφή, σε προσκαλεί στον εορτασμό του απόλυτου WELLNESS EVENT της χρονιάς!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
*πλατεία Κοραή, πλησίον Δημοτικού θεάτρου

Στοιχεία επικοινωνίας: V+O Communication, Ιωάννα Τσάκου, τηλ 210 7249000 (273), email: it@vando.gr

Προηγούμενα Η εξαιρετική παράσταση «Ο χρόνος σταματά» για 2η σεζόν στο Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα
Επόμενα 27o Alba Career Forum: Κορυφαίες ευκαιρίες καριέρας, υψηλού επιπέδου υποψήφιοι