Γλυκιά Σαρακοστή με τα βραβευμένα Ελληνικά προϊόντα CITRUS


Γλυκιά Σαρακοστή
με τα Βραβευμένα Ελληνικά Προϊόντα CITRUS

Απολαμβάνουμε τη νηστεία με νοστιμιές που βασίζονται στα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου!

Η περίοδος της Σαρακοστής γίνεται φέτος απολαυστική χάρη στις νοστιμιές με την υπογραφή Citrus! Η πολυβραβευμένη Ελληνική εταιρία με προϊόντα διατροφής που βασίζονται στα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου, με ναυαρχίδα τους το Χιώτικο Μανταρίνι, αποτελεί την πιο γευστική πρόταση για κάθε ημέρα, χρωματίζοντας την περίοδο της Νηστείας με γεύσεις και αρώματα από τη Χίο!
Με συνθέσεις που αποτελούνται αποκλειστικά από πρώτες ύλες φρούτων και εσπεριδοειδών, τα προϊόντα Citrus εντάσσονται στην κατηγορία των νηστίσιμων. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ελεύθερα τις βραβευμένες τους γεύσεις κάθε ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής!

Και στη νηστεία λοιπόν, #KatheMeraCitrus με…

Σπιτικό brunch με πλούσιες μαρμελάδες με κομμάτια ολόκληρων φρούτων και γλυκά του κουταλιού στις πιο ξεχωριστές γεύσεις, που απλώνονται με αριστοτεχνικό τρόπο επάνω σε φρέσκο, ζεστό ψωμί και αποτελούν την πιο λαχταριστή συνοδεία για τον πρωινό σας καφέ!

Μεσημεριανά Σαρακοστιανά γεύματα που εμπλουτίζονται με πινελιές από τη βινεγκρέτ, τη μουστάρδα ή τη σάλτσα τομάτας Citrus και δίνουν γεύση ακόμη και στα πιο απλά πιάτα και συνταγές. Γιατί η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, έχει πάντα την υπογραφή Citrus!

Γλυκά απογευματινά treats με τα ντελικάτα λουκούμια και τις τραγανές πίτες φρούτου που χαρίζουν μία έκρηξη γεύσεων μέσα από ευφάνταστους συνδυασμούς και αποτελούν το ιδανικό σνακ για να μην στερείστε τις αγαπημένες σας γλυκιές γεύσεις ακόμη και αν νηστεύετε!
Τέλος, τα περίφημα αμυγδαλωτά, σήμα κατατεθέν της Citrus, θα γίνουν η αγαπημένη γευστική σας συντροφιά όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νηστείας αλλά και κάθε μέρα! Θα τα βρείτε σε γεύσεις όπως Χιώτικο Μανταρίνι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Μαστίχα Χίου ή με Άρωμα Πικραμύγδαλο!
Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο θα απολαύσετε πρώτο, προτείνουμε να ξεκινήσετε με το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού, το οποίο έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017 που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης»!

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2103390790 (καθημερινές 9πμ-3μμ) ή να μας στείλετε email στο info@citrus-chios.gr

* Οι αποστολές εντός Αττικής επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής €5. Στις παραδόσεις εκτός Αττικής, τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με την περιοχή παράδοσης.

Σχετικά με τη CITRUS

Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Οι Παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών, η διαλογή με το χέρι και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία και Βέλγιο.

Τα προϊόντα Citrus έχουν συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων. Κάθε χρόνο, από το 2016, οι μοναδικές γεύσεις Citrus βραβεύονται από τον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης». Μάλιστα, το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017. Συνολικά, σήμερα μετρούν 16 βραβευμένα προϊόντα – με πιο πρόσφατο, την Πίτα Φρούτου Πορτοκάλι και Σοκολάτα Citrus, η οποία βραβεύτηκε με 2 αστέρια για το 2020.

www.citrus-chios.gr
Ακολουθήστε μας στο Instagram: @citrus_chios
Βρείτε μας στο Facebook: CitrusChios
Citrus
Έδρα: Τεώ 40, Ταύρος, 17778, Αττική, Ελλάδα
Πρατήριο: 25ης Μαρτίου 7, Ταύρος, 17778, Αττική, Ελλάδα
T: (+30) 210 4831050, (+30) 2103390790 I E: info@citrus-chios.gr
Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας: Ελένη Σία Ι esia@c-f.gr

PR AGENCY
CONCEPT Communication Strategies I 2108021252 Ι Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr
Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr Ι Αλεξάνδρα Καπέτη, akapeti@conceptcom.gr

Προηγούμενα POLYGREEN: Η νέα εταιρία με τις ελληνικές ρίζες και τις διεθνείς περιβαλλοντικές περγαμηνές
Επόμενα Dropshipping: Γνωρίστε το απόλυτο μοντέλο online εμπορίου για το 2021